ben strateji oyunu olarak sadece clash of clans oynadım. onu da bir süre severek oynadım ama sonra yükseltme süreleri çok yüksek diye bıraktım :( 10 gün sürüyordu bir inşaat..
Clash of Clans tarzı oyunları sever misin? Oynadığın strateji oyunları neler?
Merhaba, Clas Of Clans tarzı oyunları sevmiyorum çok karışık geliyor bana. Ben onun yerine Europa Universalis 4,
Hearts Of İron 4,
ve Age Of History 2
Gibi daha gerçekçi strateji oyunlarını oynamayı seviyorum. Gerçek bir ülke yönetme hissini sağlayan oyunlar benim daha çok dikkatimi çekiyor ( Buna şu bencemde de değinmiştim:Başkomutanlık Hissini En İyi Yansıtan Strateji Oyunları) . Özellikle Age Of History 2 gibi mobilde de oynanan bir oyun müthiş gerçekten. İstediğiniz heryerde strateji oyunu oynamak harika bir olay. PC tarafında Europa Universalis 4 ve Hearts Of İron 4 gibi oyunlar gerçekten çok üst düzey. Onların kalitesine yakın çok fazla oyun yok. Belki Total War Atilla bu seviyeye dahil edilebilir ama onun haricinde PC tarafı için çok üst düzey bir oyun yok.
Severim evet. Uzun zamandır istediğim gibi bir bu tarz oyun gelmedi. Bir arayış içindeyim resmen. Strateji tarafında bilgisayar üzerinde iyi örnekleri olsada, mobil tarafında büyük eksiklik çekiyor bence bu tarz oyunlar.
COC uzun süreler oynadım. Şu an köyüm full+full diyebilirim neredeyse. Onun dışında strateji oyunu olarak Mount & Blade: Warband oynuyordum. Uzun süredir girmedim.
oynadim clahs adami hasta eder o oyun biraktim sonra zaten sana dedigim gibi bu server olayindan pek gozum su icmiyor loa 2de 2 yillik emeyim suya dusdukten sonra 2 defa online oyun oynamiyorum. bak offline oyun varsa oynarim.