Yok ya valla hafta sonu özellikle çocuklarınıza pc ve telefon vermeyin lütfen veriyorsanız online oyunlara girmesinler. Hele birde arap yarımadasından bireyler geliyorsa bırakın oynamayı yenilgiyi kabullenin çıkın sinire strese gerek yok Çıldırmamak elde değil
Oyundayken takımdaki kötü oyuncuları taşımak için mücadele eden mi yoksa hepinizin canı cehenneme ben çıkıyorum diyen taraf mısınız?
merhaba bütün oyunlarda her gün her saat hatta her oyun iyi oynamamız beklenemez. oyunda kötü oynayan birisi olduğunda onu teşvik etmek varken onun kalbini kırmak kötü oynadığını belirlemek daha kötü oynamasına yol açar. Kötü oynadığımız da bizi taşıyanlar oluyor bizim iyi oynadığımız da ise takımı biz taşıyoruz bu al ver gülüm ilişkisi.
MOBA tarzı oyunlarda sahayı terk etmek saygısızlıktır. Bu işlemi yapan kişileri bildirebilirsiniz. Bu o kişinin AFK cezası almasını sağlar. Oyun içi hareket ve ilerleyişe göre en çok mücadele veren oyuncu MVP oluyor ve ödüller alıyor. Kötü oynayan oyuncu sadece kendi halinde takılır.
Kötü oynamalarını da geçtim bir anda pat diye oyunu terkediyorlar ve bu takımın ilerleyişine olumsuz anlamda yön verebilir. Kazanacak ümidimiz varken kaybedebiliyoruz da. Oyuna karşı ciddiyetsizliklerini biz toparlamak zorunda kalıyoruz malesef. Ben mücadele veririm çoğunlukla.
Cezalar caydırıcı olmuyor çoğu sefer kaybettiğine değmiyor hem sinirlenip hemde kaybediyorsun olan sana oluyor en başta bende öyleydim artık öyle değilim çıkıp gidiyorum
Eskiden olsa taşımak için çabalardım çünkü belli bir hedefim vardı. İstediğim seviyeye yükselmek gibi. Fakat bu zamanlarda oyundan zevk almak için, kaliteli zaman geçirmek için giriyorum oyuna ve her zamanki gibi toxic kitle oyunuma denk geliyor. İstediğimi elde ettiğim için artık kötü oyuncu veya toxic bireyler için iyi oynamaya çalışmıyorum. Kendilerinde hatayı gördükleri zaman belki onlar için çabalayabilirim.
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Oyundayken takımdaki kötü oyuncuları taşımak için mücadele eden mi yoksa hepinizin canı cehenneme ben çıkıyorum diyen taraf mısınız?