😂 Beğenmeden geçmeyin
Oyunlarda manzara seyretmeyi sever misiniz?
😂 Beğenmeden geçmeyin

GTA'dan bahsederken ben de arabayı alıp haritanın taa ucuna gidiyordum, hepsini gezmiş görmüş olayım diye 😂
Evet kesinlikle oynadığım oyunun grafik ve manzaralarını merak ediyorum.
Mesela PUBG Erangel haritasında uçağa çıkmadan önce bir adada bekliyoruz ya, ağır silah modunda helikopter alıp oraya gitmişliğim var 😅
Evet Ya çok güzel manzaralar 😄
Gtayı ben de karış karış gezdim
Bazı oyunların grafik kalitesi gerçekten çok iyi ve bu etki tabiki manzaralarda da kendini gösteriyor. Ben genelde oyunun akışına kapılıp, hızlı hızlı hedefime doğru yol alıyorum ve manzaların çoğu gözümden kaçıyor ama yakaladığımda gerçekten gözümü alamıyorum. Çok iyi ortamlar yapabiliyor oyun şirketleri, taktir ediyorum onları.
Öyle sevmem ama güzel olur evet. Bazı oyunların grafikleri mükemmel oluyor. Ben genelde manzara değil de oyundaki mekanları araştırırım. Ne kadar gerçekçilik katmışlar diye.
Evet Skyrimin manzaraları çok güzel

Abi süper Ya 😄😄😄
Oynamaz olur muyum 😌 ama çok sarmadı ya
Oyun sarmadı reis 😄 sevmem bu tarz
Cevap
47Cevap
Tabi ki de. Hatta bir arazi aracı modifiye ederim öyle çıkarım yukarılara 😀😀
Sonra da manzaranın keyfini çıkarırım.
Kendimi şizofren sanıyordum sjsjsjd
Yalnız değilsin 😀😀

Güzel görünmüyor mu yahu :D
Biraz karanlık 😄 ama iyi
Yalnız değilsin dostum.
Pubg eğlence parkın'da az manzara karşısında beklemedim arada sinirlenip ateş açtığım'da olmuştur. :))
😂
bunu san andereas ta baslamıstım . bıde sıgaramı yakardım :)
😄
🤣
Evet, bazı oyunların manzaraları çok güzel oluyor gerçekten. Ama genelde oyuna odaklandığım için pek manzaraya bakacak vaktim olmuyor.
~yani cevabım evet. Özenle çizilmiş manzaraları kaçırmamaya çalışırım 🎩
Evet oraya gidemezsem bile güzel oluyor arada intihar edesim bile geliyor böyle bırakıyorum kendimi sonra oyunu kaydetmeden öldüğümü görüp pişman oluyorum 😂😂
Şunu soylim ben 16 yasindayim ve yaklasik 5-6 yildir manzaralara karsi oturmayi uzanmayi oyun oynwmayi seviyorum hatta azonce manzara izlerken uyuyakalmistim ya abim uyandırdı ben terastaki çatıda izlerim ve cokselll ve normal bencr çünkü bende yapıyorum
severim neden sevmeyeyim
Assasins Creed oynarken en yüksek tepeye çıkıp izliyorum :) sonra inanç atlayışı harika oluyor
şu anda Read Dead Redemption 2 oynuyorum onunda manzaraları çok güzel:)
Nevet, hatta önce etrafı süzer sonra oyuna başlarım. Adamlar gerçekten iyi yapıyorlar. Tomb raider serileri özellikle...
İzlenir tabi. Rock Starın oyunlarında mükemmel grafik oluyor. Gerçeğinden daha güzel oluyor.😀
Harbiden Ya camdan bakmaktan iyidir 😄
Aynen öyle.
Assasin creed revelation da galata kulesinden şehri izliyodum fena
Bazı oyunların manzarası gerçekten güzel oluyor. ama genelde mutsuz, yalnız gibi hissettiğim de bakıyorum sigara içiyorum.
Yok yok, anormal değilsin.
Bazı oyunlarda manzaralar o kadar güzel, göz alıcı ve gerçekçi ki, oturup izler çay içerim..
Manzaram.😌
Daha çok okey, poker vs tarzı oyunlar oynuyorum, bilgisayar oyunlarıyla uzun zamandır pek aram yok...
Hastasıyım. Adam gibi bi pc olsa gta 5'te chiliad dağına çıkar sabah akşam manzara seyrederim.
Güzel valla ya 😆
Reis neden gizli ayıp bişey değil kş
Buranın makarası da bu be olm :D
Ah bee fakir gezintisi.. tabiki severiz bedava manzara baska nerde bulucaz dimi😂
Bilgisayar oyunlarında çok manzara izlerdim hey gidi günler
Gerçeğini bulamayan için bir avuntu oluyor tabi. :D Çok oyun oynamadığım için seyretmişliğim de yoktur benim.
Oynun kalitesine göre değişiyor.
Kaliteliyse ve grafikleri iyiyse tabi insan bakıp kalıyor.
oradan geçerken ''ne güzel yapmışlar'' gibi yorumlar yaparım ama özellikle durup incelemiyorum
Evet seviyorum özellikle Euro truck oyununda tırı durdurup etrafı bakarım
Evet seviyorum the Last of Us 2 oynarken çok baktım. Metro exodus far cry 5 grafikleri iyiydi
Söz konusu Gta 5, Witcher 3 ve Mount and blade ise evet.
Pek fazla oyun oynamam ama oynasam severim manzara izlemeyi.))
Sanal da olsa sevilir, oyun pek oynamıyorum ama bazı oyunlardaki görsel planlar enfes oluyor 😄
Severim ama genelde hep öyle yerleri geçemiyorum karışık olduğu için 😂
Seviyorum, GTA 5 manzaraları cidden güzel oluyor. 😂
kasabaya veya çıplaklar kampına roketli saldırı yapmayı daha çok severim
Evet en çok Just Cause serisinde yapıyorum bunu efsane manzaralar var
Evet bazen çok guzel manzaralar oluyor ya harika yapılmış gorseller.
Skyrim oynarken illaki o güzel manzaraları seyrederim bir süre...
forza crew gibi oyunlarda tabi. gerçekte bile öyle manzara yok abartılı renkler ve grafikler olduğu için
valla uncarted da beni en çok etkileyen manzaralar olmuştur..
Evet, severim. Oyunda dolaşmaya çıktığımda dışarı çıkmış gibi olduğum oluyor🏞
Ya ismini görünce o kadar güldüm ki 😂😂 durup dururken evde falan kendimi bu repliği tekrarlarken buluyorum. Tamam o şaman Jülide oyşun
@hznhşgldnn alemsin. İsmini yazana kadar ne çektim
Nedenn 😂
Alemsin yazacaktım. Bir kere klavyenin başına geçtim diye geri dönüşüm de olmadı tek tek harfleri girdim. İsmini yazmaktansa bu kadar kelimeyi yazmak daha kolay geldi
Bişey yok ismimde yaa 😂 hüzün hoşgeldin bu kadar 😏
@hznhşgldnn Üye adımla da olsa gülümsetebildiysem seni/biri (leri) ni çok mutlu oldum :)
:)))
Severim evet bende senin gibi yapıyorum 😅
Bence güzel 😂😂😂
Evet ya en son fire free miydi o oyunda sahile bakıyordum😂
Evet çok severim. Hatta Assasins Creed de çok yunan adalarını gezmişliğim vardır.
Ben oyunlarda hep oturup manzara izlerim hemen yanıma erkek gelip ne oldu diyo abi beleş manzara bazıları bunları görmek için para veriyo
Hahah mangal da yakardım jsjsj
Sjsjsj 😂
😂🤣
Sevmek ne kelime :) oyunun içinde olma hayali bile kurardım
Bir oyun vardı muhteşem manzaraları vardı. Olay hindistanda geçiyor. Hatırlayamadım ismini maalesef. İzlesen bayılırsın manzaralar şelaleler muhteşem. Tek hatırladığım kelimeler "asavın adamları" "hoysala" 😂
Güzel olurdu... tabii oyun oynasaydım.
Evet oynadığım bir oyun vardı moralim bozuk olduğu zaman müzik açıp sivri adaya gider dolaşırdim
O değilde GTA 5 de ne manzaralar var be. O denizin yansıması vs mükemmel
Hayır ben ekstra olarak manzara izlemeyi gereksiz görüyorum. Oyunu bitirmeye oynuyorum.
Zaten oyunu oynarken, görüyorum extradan manzara izlemeyi nezdimce gereksiz görüyorum.
Erkek kardeşim Dirt Rally oyunu oynarken bende yanına oturur manzaraları izlerdim
ben orda 100 üzeri görev yaptım elin motorcu paketcisi yer gösterip bilgisayarımı çaldırdı paketcilerin hepsi suça meyilli
Pubg oynarken seyrederdim 😏seviyorum
Evet müzikleri de ayrı bi hava katıyor 😂😂
O yüzden oynuyoruz 😊
hsp aynı manzara sıkıyor
Güzel bir manzarası varsa oyunu bırak kahve içerek izle hehe yaşandı bazen manzaralar savaştan daha önemlidir
Hemde çok severim. Özellikle Free Fire oynunda Kalahari haritasında yüksek bi yere çıkıp güneşin batışını izlemek bi harika.
Evet hobi olarak yapıyorum
Oyun oynamıyorum 🤷♀️
Hayır, sevmem dikkatimi dağıtır
Haritası güzel oyunlarda çok zevkli oluyor
Manzaralı oyun oynamıyorum
Mount and Blade'de bol bol seyrederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?