Nedenini de açıklar mısın? Grafik yönünden mi yoksa kolaylık açısından mı? Yoksa diğer mi? #benkendall
ASPHALT
NEED FOR SPEED
ASPHALT

Nfs yarış oyunlarında çok köklü bir yere sahip. Zamanla grafik olarak, oynanış olarak ve hikaye olarak birçok yenilikle karşımıza çıkmış olsada değerini zamanla kaybettiğini düşünüyorum. Küçüklüğümün vazgeçilmez oyunlarındandı fakat şu an yarış oyunlarına ilgimin azalmasıyla ve başka oyunlardan daha zevk almamdan dolayı oynamıyorum. İkisi arasından bir seçim yapıcaksam NFS derim tabi.
Cevap
22Cevap
Asphalt grafik ve oynanışı sebebiyle benim daha çok hoşuma gidiyor. Need For Speed biraz fazla Arcade kaçıyor.
Her 2 oyunda çok kaliteli Fakat benim tercihim Asphalt dan yana 8 Airborne Favorim
Araba yarışı sevmiyorum reis :D
Asphalt benim daha çok hoşuma gidiyor grafiklerinden dolayı.
Need For Speed
Asphalt'ın grafikleriyle yarışabileceğini sanmıyorum.
Need For Speed : Underground 2 Remastered çıkacağı haberleri gördüm yalan veya doğru. Onun grafikleri dahi Asphaltla yarışamaz.
İkisininde tadı aynı ama Nedd'in grafikleri daha iyi.
Asphalt serisini sevemedim gitti, araba yarışından çok atlama zıplama mevzusuna öncelik vermişler, eğlenmiyorum.
Need daha ışıl ışıl geldi bana
Çiçek gibi mi☺
Aynen😁
Mobil de need for speed hiç oynamadım Asphalt daha iyi geliyor
need for speed 2 eskiden neydi beaa ford indigo mclaren hayatımın oyunudur
Need for Speed daha iyi tabi ki. çünkü Çocukluğumun oyunu.
Need for Speed bence. Özellikle Need For Speed'in arabayı özelleştirebildiğin oyunları.
asphalt ve need for speed aynı kefeye koyulabilecek oyunlar değildir asphalt asla need for speed seviyesine ulaşamaz
Hangisinin arabaları daha hızlıysa o.
İkisi de çöp.
Forza Horizon dururken onlar Mario gibi basit kalıyor.
Tabiki de yıllara meydan okuyan Need for Speed.
İkisi arasında kararsızım ama need diyorm
NFS daha iyi
Asphalt
Nfs daha iyi
NFS forever derdim
Need diyorum
Asphalt
need for speed..
Nefsciyiz ezelden
Need benceee
ikisi de kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?