Takım oyunlarında küfreden çok oluyor. Hele ortada bir şey yokken küfreden bir pislik çıkarsa oyunu falan bırakıp maç boyu ona kitleniyorum artık, oyun umrumda olmuyor. Yoksa doğru düzgün oynarım her zaman...
Her zaman dediğim gibi her gamer her gün iyi olmak zorun da değil iyi oynayamaz bu hakaret sebebi olmamalı o kişinin gelişimine yardım etmek ya da gelişmesi ve düzelmesi için yardım edilmeli küfür etmek sadece ve sadece daha çok kötü oynamaya sevk eder Bu da o oyuncunun ve sizin oyununuzun berbat olması demektir ek olarak şunu söylemeyelim askerden geldiğim de LOL girdim 0/25 Draven oynadım ama kimse bir şey demedim açıklamayı yaptıktan sonra bana oyuna dönmem için daha çok yardımda bunlundular
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Squad oynuyordum bilen bilir. Helikopter deneyimim fazla yoktu ve içine 2 squad aldım toplam 16 personeldi. Sonra ne mi oldu? Evet iniş yaparken düştü ve -16 ile başlangıç yaptık. Malum küfürleri de söylememe gerek yok🥲
bu yüzden online oyun oynamam oyunuma güvenmediğimden dolayı değil diğer oyuncuların saygısızlıkları yüzünden ne şiş yansın ne kebap onun için en güzeli ya co-op kafa dengi arkadaşla ya da offline