Bu aralar pubg mobile sarmış durumdayımm🙄
Siz bu sıcak havalarda dışarı çıkmayıp evde kendinizi serin tutmaya çalışırken neler oynuyorsunuz?
Siz bu sıcak havalarda dışarı çıkmayıp evde kendinizi serin tutmaya çalışırken neler oynuyorsunuz?
Birçok oyun arasında gidip gelmiş birisi olarak, en sevdiğim oyun Shadow Fighter oldu. Fakat arkadaşlarla eğlenmek için Pubg gayet keyifli vakit geçirilebilecek bir oyun.
Cevap
16Cevap
Telefon kaldırsa ben de pubg oynarım ama bugüne kadar en çok oynadığım oyun Plague Inc. şu an yüklü değil ama çok sevdiğim bir oyun
Genelde pubg mobil birde takim olunca gırgır samata sohbet deli gibi sariyor. ama takim olmayinca takımım dağıldı sarmiyor
kelimelik iki kişilik gayet güzel ben pek beceremiyorum ama idare ediyor yenilmesem daha iyi olacak da kolay rakip gelmiyor 😂
Hiçbir oyun oynamıyorum. Sadece çiftler eve davet ederse onlarda 101 falan atıyoruz.
Dead Cells. Telefonum Android olduğu için APK olarak bedavaya kurdum tabi. Sjsjajaja
Bilmeyenler için; bilgisayar ve konsol oyunu olup, sonradan mobile getirilmiş bir oyun.
Mlbb wild dirit ikiside güzel moba gel oynayalım kanka 😂 göster şu marifetinide takım savaşlarında
İndirip indirip siliyorum. Yaklaşık 3 senedir Clash Royale bağımlısı olmuş durumdayım. 😅
Mobil oyun oynamıyorum
Ben de oynuyordum bir ara onu şu an alanım yok:d
Cod Mobile Rise of Kingdoms
Ben genelde pcden oynuyorum. Steamden. 😎👍
Kadın cırılcıplak yapmak oyunu 😀
Pubg Mobile
Granny oyununa fena sardım.😀
Oyun oynamıyorum
pubg deyim şu an :D
Oynamıyorum ki
Call of duty mobile tabiki başka. oynadigim. yok
Tetris