Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Pubg'nin arkasındaki isim Krafton yeni oyunu New State Alfa testini duyurdu. Bununla beraber birçok oyuncu bu testlere başvurdu. Peki siz Çıkmasını beklediğiniz Oyunların Alfa testlerini oynar mısınız?
KRAFTON, Türkiye için PUBG New State Alfa testini duyurdu! Çıkmasını beklediğiniz Oyunların Alfa testlerini oynar mısınız?
Bir zamanlar oyunun başında verdiği kıyafetler ile oyunu 60 seviyeye kadar oynayıp, bazen zırh bile bulamayıp birinci olduğum oyundu PUBG.
Şimdi full seviye 3 zırh ile tek atışta ölünen bir oyun haline gelmesi, beni oyunu oynamaktan soğuttu. Hile oyunun bir yerlerine yuva yapmış, öyle ki oyunun bir parçası olmuş. O yüzden değil New State, Dünya haritasını birebir modelleyip oyuna koysalar hile sorunu çözülmeden bırak oynamayı açıp bakmam bile. 🙂
Ben hiç bir şekilde bunu güzel yapacaklarını sanmıyorum tamam grafik olarak yapacaklar ama Hileleri nasıl durduracaklar? durdurmayacaklar sen inanıyor musun durduracaklarını gördün mü hiç bir şey yaptıklarını 1 milyon kişi banlamak dışında çünkü işlerine geliyor :D yeni hesap aç tahrik ol hesabına para yatır bu böyledir yani o oyunda böyle olacağından adım gibi eminim ama görsel olarak umarım bize farklı zevkler yaratır.
Mobil oyunlar için, alfa testi beklediğim veya bir oyun bekletinsi içine girecegim oyun çıkmadı ama pc tarafında beklediğim oyunlar oldu. Umarım bu oyun daha iyi olur çünkü diğer tarafta oyunu bozan kişilerin sayısı bir hayli artmış durumda.
bu oyunu çok merak ediyorum. Pubg Mobile'den inşallah daha iyi olur ya. orası hileci mileci her şey dolu.. umarım daha başarılı bir oyun yaparlar. denemek isterim gerçekten.
Açıkçası ben bir oyun tamamen bitmeden oynamayı sevmiyorum. Oyun esnasında yaşadığım hatalar çökmeler hatta online oyunlarda hileler. Beni aşırı geriyor. Asıl sürümü çıksa bile oynayasım gelmiyor sonra.
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > KRAFTON, Türkiye için PUBG New State Alfa testini duyurdu! Çıkmasını beklediğiniz Oyunların Alfa testlerini oynar mısınız?