Windows'un hangi sürümü oyunların çoğunu iyi çalıştırır? #benkendall

İşletim sisteminde en iyi performansı en son sürüm verir. Görünüş, kullanım açısından her zaman doğru olmasa da iş performansa gelince her zaman doğrudur. Sonuçta adamlar kalibrasyon, optimizasyon gibi şeyler için güncelleme yapıyor veya yeni sürüm çıkartıyorlar. Ama genel olarak 2 sürüm arasında gidip geliyorum win 7 ve win10 ama bana göre XP daha iyiydi ya :D Xp de kalmamız lazımdı..
Çoğu oyun Windows 10 için optimizedir. Ama bazı kişiler Windows 8.1 oyun oynamak için daha uygun diyorlardı hiç denemedim bilmiyorum :D
Cevap
22Cevap
Sen windows xp'de oyna o da olur gkhf
O en iyisi mi🙃
Hığğğğ püü
Kfmswkpwl
Düşük sistemlerde Windows7 kullanınca FPS güzel oluyor da normal olarak kesinlikle Windows10 daha iyi.
windows10 iyi derler genelde ama ben telefondan oynadığımdan emin olamıyorum. telefon için sorulursa iphone daha iyi bence. :D
Windows 10 Pro
Driverlerin ve sistemin sürekli güncellenmesi oyunlarda problem çıkarmasının önüne geçiyor.
Windows 10 LTSC Birçok eski oyunda daha iyi FPS veriyor. Genel olarak ise Windows 10 Home, en iyi oyun deneyimini yaşatır.
Şu an için win 10 ama yeni çıkan var onu bekliyoruz bakalım
Windows 7 ama her oyunla optimize olmadığı için 8.1 candır.
Windows 10 21H1 sürümü en güncel sürüm iyidir. Lol kurulumundan sonra dx dosyasıda istemz
windows 8 ve 10 daha kapsamlı grafik görüntüsü için windows 10 tabiki demode oyunlar için windows 7
oyun veya programlarin bircogunda ikk kurulumda en az hata verip şu dosya eksik kurulamiyor acilamiyor vs gibi hatalar veren win 10
Windows 7 Pro ya da win 10 pro
windows 10 bana mantıklı geliyor :)
Şu an için Windows 10
Windows 2003 servis pack 3 de
Win 10 veya en gunceli sanirim.
win10
W 10 en iyisi
8 ve 10 favorim
Windows 10
Windows 10 da :P
Windows 10.
10da