Gamer En sevdiğiniz FPS oyunu nedir? TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor First Person Shooter, yani kısacası FPS oyunlarından en sevdiğiniz hangisi? En sevdiğiniz FPS oyunu nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ben fazla FPS sevmiyorum lakin Valorant aşırı hoşuma gitti. 1 2 Yorumla TheCeketli +1 yıl Oynarız bir ara Yorumla Triggerr +1 yıl Olur Yorumla
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Valo'nun eşleşme algoritmasını değiştirseler en çok o olur. Baya seviyorum ancak eşleşme algoritması aşırı saçma. 3 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Half life çok severim. 1 0 Yorumla
Mustafajo31 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl valo bence biraz saçma dron atıyon ne bilim duvara ok atıyon spike filan zor geldi 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. CS daha iyi 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Gamer konusunda 418 cevap paylaştı. Call of duty serileri 1 0 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Point plank 1 2 Yorumla TheCeketli +1 yıl Vaay halen oynayan var mıydı Yorumla kagan__altınışık +1 yıl ben varım rütbem mareşal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben fazla FPS sevmiyorum lakin Valorant aşırı hoşuma gitti.
Oynarız bir ara
Olur
Valo'nun eşleşme algoritmasını değiştirseler en çok o olur. Baya seviyorum ancak eşleşme algoritması aşırı saçma.
Half life çok severim.
valo bence biraz saçma dron atıyon ne bilim duvara ok atıyon spike filan zor geldi
Call of Duty: Black Ops
CS daha iyi
Call of duty serileri
Point plank
Vaay halen oynayan var mıydı
ben varım rütbem mareşal
maskgun
Valorant