Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Pubg Mobile Temmuz ayı ban raporu yayımlandı. Rapora göre 02-08 Temmuz arası 1.596.116 hesap kalıcı olarak oyundan banlandı. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok kişinin oyundan banlanması oyuncuların takdirinin topladı. Peki siz hiç bir oyundan ban yediniz mi?
Pubg Mobile, 6 günde 1.596.116 kişi banladı! Hiçbir oyundan ban yediniz mi?
1.6 da yemiştim adamlar bana kalıcı ban attılar bir de GTA 5te para hilesi yaptım sonra seviye hilesi, seviyeyi abartmıştım bir de scripthook bir tane dosyasını gözüme çarpmadığı için silmemiştim ban yedim 😄
Pubg Mobile telefonumda yüklü fakat 2-3 ayda bir kaç kez giriyorum. Zaten oyunda iyi değilim fakat böylesine popüler bir oyunu herkes oynarken kötü de olsam bende oynamak isterim.
Beni buna hile yapanlar zorluyor. Adam aimbot ve tundra mod kullanıyor. (Ağaç ve çalı vs kapanıyor) Her neyse ben de bunun üzerine hile yaptım. Neyse klana da yayıldı bu hile. Birisinin de işine gelmedi. Kim varsa şikayet etti. Yoksa tespit edileceği yoktu. 4 yıldır kullanırdım o hileyi. Bir kere ban yemedim. O güne de yiyesim vardı 😄😄
Benim favorimdi. Aimbot'dan daha çok severdim. Bir de zırh delme oranı hesaplayıcı bir hile kullanırdım mm olarak hesaplardı delme oranını. Ona göre zımbarlardım tanklara. 😄😄