Oyun genel olarak, özgür bir oyun. Normal oyunlarda, size bir görev sıkalası verilir ve bu görevlere göre ilerlersiniz ama bu oyun farklı arkadaşlar. Başta en temel şeyleri sizlere anlatıyor. Sonrasında ne mi oluyor? Özgürsünüz arkadaşlar oyunun en dibine kadar gidebilirsiniz, ölebilirsiniz. En yüksek seviye item giyenler ile karşılaşabilirsiniz, hatta güzel oynayıp, ortamı iyi analiz ederseniz, en yüksek item giyen bir kişiyi öldürebilirsiniz bile. Diğer oyunlara nazaran bu oyunda öldüğünüz zaman çantanızdaki üstünüzdeki herşeyinizi alabiliyorlar. Mantık olarak MmoRpg Sandbox olarak geçiyor. Oyun acayip zevkli ve kendini geliştirip eğlenebileceğin bir oyun. Sürekli savaşmak istemiyorsan ticaret olabilirsin, dükkan satın alıp ihalelere katılabilirsin. Silah üreticisi olabilirsin. Hammadde toplayabilirsin. Oyuna gelmek isterseniz bize katılabilirsiniz. Hem bilgisayardan hemde telefondan oynayabilirsiniz. Tek şartımız oyun içerisindeyken discordda bulunmanız. <3 :)
Kisa zaman once biraktigim oyun. 175m kill fame ve 125m mob fame var. Daggerlar max spec. Open world gank / corropted / hellgate / eski hg zone / faction bandit / blackzone zvz her halti yaptim sarmiyor artik. Toplayicilik balikcilik craftcilik transporterlik filan benlik degil zaten. Ozellikle Mart ayinda gelen bandit update ile solo oyun bitti. Tamamen grup olayina dondu. Agirlikla solo takilan biri olarakta oyundan soguttu haliyle. Ama oyun gordugum en saglam mmorpg. Lakin degeri bilinmiyor oyuncu sayisi cok fazla degil. Tek sunucu oldugu icin fazla gelebilir avrupa sunucusunu acsalar oyuncu olmadigi anlasilir.
Black desert online 3 ayda 1200 saat oynayarak 1 yazı heba etmiştim Ve sonuç 0 Yöneticiler taraflı davrandığını görünce oyunu bırakmıştım. Zaman ve emeğe değmiyor bazen harcanan zamana yazık oluyor. Hikayeli bir oyun alıyorum en babası 150 saat sürüyor
En İyi Cevaplar