Gamer 60 yaş üstü için PC oyunları önerir misiniz? Kibar-bir_BEY Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Refleksleri yavaş, İngilizcesi yok. Zuma tarzında öneriniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Konuyu cıvıtma da bana oyun öner hadi. 60 yaş üstü için PC oyunları önerir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lokmos Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Pubg steam oynuyan bi adam var 66 yaşında ya döktürüyo 0 0 Yorumla
Overlord_Han Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl O yaştakiler 101 okey oynuyor 0 1 Yorumla Lokmos +1 yıl Knk ingiliz bir adam 66 yaşında ya pubg steam i döktürüyo Yorumla
riyemiena Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl 6ü yaş üstü mü 0 1 Yorumla Kibar-bir_BEY +1 yıl İlk bilgisayarı 😂 Yorumla
Kaviii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Knight Online 0 10 Yorumla Kibar-bir_BEY +1 yıl Sen oynatırsın teyzene 😂 Yorumla Kaviii +1 yıl Alışınca bağımlısı olur :D Yorumla Kibar-bir_BEY +1 yıl 5 senede oyunu anlayamaz be. Maradon’da solucan kese kese 30 olup bırakır 🤣🤣 Yorumla Kaviii +1 yıl Yok yok biri gösterse hemen kavrar temel mantığını gelsin bazarcılık öğreteyim birlikte ölücülük yaparız :D Yorumla Kibar-bir_BEY +1 yıl Buffer bulsam 70 mage ile alanlı DM dönerim 😂😂 bana pazarda item diyor ya 😂😂 Yorumla Kaviii +1 yıl Dönemezsin 8 pcliler dm de kamp kurmuş :D Yorumla Kibar-bir_BEY +1 yıl Hala item satılıyor mu? Haftada bir 70 lvl yapıp satardım. Bana knight ev araba aldırdı. Üniversite okuttu. Hatta iş kurdum, bedelli paramı karşıladı. 3 archer ile 2 ezik kasardım macro’da. Haftada 2.500 lira. O zaman 1 şahin parası 😂😂 Yorumla Kibar-bir_BEY +1 yıl Tek başıma troll dönerdim CZ’de sonra glave’leri satardım 100’er liraya 😂 harpy döner MD satardım. Yorumla Kaviii +1 yıl Şimdi o kadr para kazandırmıyor ama çok sayıda pc olursa ve tüm vaktini oyuna verirsen yine ciddi paralr kazanabilrisin. Yorumla Kibar-bir_BEY +1 yıl Nasıl kazandırmıyor? Ben deliler gibi kazandım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pubg steam oynuyan bi adam var 66 yaşında ya döktürüyo
O yaştakiler 101 okey oynuyor
Knk ingiliz bir adam 66 yaşında ya pubg steam i döktürüyo
6ü yaş üstü mü
İlk bilgisayarı 😂
Dxball 😂
Knight Online
Sen oynatırsın teyzene 😂
Alışınca bağımlısı olur :D
5 senede oyunu anlayamaz be. Maradon’da solucan kese kese 30 olup bırakır 🤣🤣
Yok yok biri gösterse hemen kavrar temel mantığını gelsin bazarcılık öğreteyim birlikte ölücülük yaparız :D
Buffer bulsam 70 mage ile alanlı DM dönerim 😂😂 bana pazarda item diyor ya 😂😂
Dönemezsin 8 pcliler dm de kamp kurmuş :D
Hala item satılıyor mu? Haftada bir 70 lvl yapıp satardım. Bana knight ev araba aldırdı. Üniversite okuttu. Hatta iş kurdum, bedelli paramı karşıladı. 3 archer ile 2 ezik kasardım macro’da. Haftada 2.500 lira. O zaman 1 şahin parası 😂😂
Tek başıma troll dönerdim CZ’de sonra glave’leri satardım 100’er liraya 😂 harpy döner MD satardım.
Şimdi o kadr para kazandırmıyor ama çok sayıda pc olursa ve tüm vaktini oyuna verirsen yine ciddi paralr kazanabilrisin.
Nasıl kazandırmıyor? Ben deliler gibi kazandım