Ben olmak isterim ancak şu an gerek yok. Siz sahip olmak ister miydiniz? #kendall 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ben istemem.. hayatta gezecek görülecek onca yer varken , edilecek bir sürü sohbet konusu varken , tanışilacak bir sürü insan varken , okunacak bir sürü kitap varken insanın kendisini gereğinden fazla cam ekran önüne kilitlemesi insanın kendisine bu hayatta yapacağı bir kötülüktür.
Merhaba,
Evet PS 5 isterim ama ülkemizdeki fiyatlar malum bu fiyatların düşmesi de uzun süre beklenmiyor. O yüzden birkaç yıl sürer gibi :D
Rica ederim
Sadece ara sıra babamla veya kardeşimle Fifa oynuyoruz o yüzden var, ama yokluğu da benim için problem olmazdı. Zaten ayda 2 kez falan anca oynuyoruz...
Merhaba, şu an cidden çok pahalı. Belki 1 ya da 2 seneye fiyatları ucuzlar. Sahip olmak isterdim.
Rica ederim
Cevap
17Cevap
Selam,
Olsa da olur olmasa da olur denilebilecek bir yerde benim için o yüzden almak için ekstra uğraşmam.

Aldim bile
God damnnnnn harikaaaa
Bide plus haa
25 yıl sonra çocuklarım isterse alırım. Sıfırı kim bilir bir Kawasaki Ninja motosiklet parası vardır. 25 yıl sonra 500 liradan yukarı olmaz.
İstemem. Oyunları çok pahalı ve nasılsa oyunları pc'ye çıkarıyor. 2-3 sene sonra oynasam ne kaybederim?
İstediğim zaman. Ama şu an için fazla oyun yok bu yüzden gerekte yok.
İstesem yarın gider alırım ama ps4’ten farkı yok yani gereksiz
10 sene sonra falan sanırım
Ben almayayım ya konsollar çok sarmıyor beni
Sanırım birkaç aya PS5 yükseltir geçerim artık...
muhtemelen hiç bir zaman sahip olmayacagım
Xbox ciyim ben ve var Şu an .
Şimdi şimdi 😊
2027 de olabilir
Konsol sevmiyorum pc isterim
Bir buçuk ay sonra
20 yıl sonra
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?