Oyun hakkında bilgim sıfıra yakın, PUBG Mobile'a veda ettim ve LOL'e başladım. Sinir krizi geçiriyorum. Oyun içinde nasıl davranmalı neler yapıp düşmanları nasıl avlamalıyım? Fight'a girince 5 saniyede kefeni giydiriyorlar. 😃
League of Legends; Wild Rift nasıl oynanır? Taktikleri nelerdir?
İlk defa bir soruya heyecanla geldim😄 çok severek başladığım yeni oyun Wild Rift hakkında sana çokça yardım edebileceğimi düşündüğüm bir rehber yazısı hazırlayacağım. Umarım beğenirsin.
Wild Rift nedir? Nasıl oynanır?
İki takımdan oluşan online oynanabilen Wild Rift, League Of Legends'in geçtiğimiz sene mobil sürdüğü bir oyundur.
Wild Rift türevi oyunlarda yapman gereken ilk şey sana yakışan ve el beceriğini geliştireceğini düşündüğün role bürünmen, rolü bulmandır. Wild Rift'de de diğer türevi oyunlar gibi roller bulunur, bunlar;
Tank
Süikastçı
Büyücü
Savaşçı
Nişancı
Destek
Olmak üzere 6'ya ayrılıyor. Ben bu tür oyunlarda hep nişancılarda geliştirdim kendimi. Sen de ancak bu şekilde ilerleyebilirsin.
Wild Rift'de kendime uygun rol karakteri nasıl bulurum?
Karakterlerin olduğu tabloya girdiğinde birden fazla ve farklı farklı güçlere sahip biçok karakter var. Bunların antrenman modu bulunuyor. Antrenman moduna girerek kendini sınayabilirsin. Herhangi bir açık olan karakterin resmine tıkladığında onun ekranı açılacak ve oyun konsolu işaretine basarak antrenman moduna gireceksin.
Wild Rift'de ne kadar sürede gelişilir?
İlk zamanların çaylaklığı diğer oyuncular tarafından bilinir. Olası pusu gibi durumlara yakalanmamak için öncelikle bilgisayara karşı oynamanı tavsiye ederim. Oyun 3 farklı şekil oynanır;
Dereceli oyun
Diğer oyunculara karşı oyun
Bilgisayara karşı oyun
Bilgisayara karşı kolay ve orta seviyede iki seçenek bulunuyor. Kolaydan başla ortaya gidersin. Öldürdüğün sayı ve MVP (oyunun en iyisi) derecen arttıkça diğer oyunculara hazır olmuşsun demektir.
Seçtiğim oyuncu için hangi eşya dizilimlerini yapmalıyım?
Bunun için LoL karakterlerine ait eşya dizilimleri bencesi hazırlayan editörümüzün bencelerine bakabilirsin: https://www.kizlarsoruyor.com/fenomen/triggerr Rün diziminden nasıl oynanmasına kadar pek çok ayrıntıyı bencelerinde bulacaksın.