Aslına iki oyunu karşılaştırmak biraz adil deyil biri mobil biri pc ama sorun deyil bu arada bence mobil legends
LOL
Mobil legends
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam, ben hiç lol'ü oynamadım ama o oyunu baya övenler var. Mobil legends sanırım lol'e özenmiş, öyle diyorlardı. Ben mobil legends'i 6 yıl boyunca oynadım ama oyun genel anlamda kötüydü ya. Sadece arkadaşlık ilişkileri iyiydi. Onun dışında oyunda çok fazla sorunlar çıkıyordu
Selam,
Mobile Legends, takım savaşlarıyla yeni tanışanlar için ilkokul derecesinde diye düşünüyorum. Onunla ilk 10 seviyeye kadar pek çok şeyi öğreniyoruz. Hangi rolün bize daha iyi uyduğunu anlayabiliyoruz. Şimdi sorulara gelecek olursam;

Öğreticilikte başvurulabilir. Kolay karakterler var. Bunun dışında dezavantajları da çok fazla ama. Menüsü çok dağınık ve kalabalık. Bunun dışında karakterleri almak için para biriktirmek gerekiyor fakat bu uzun sürebilir. Mobil versiyon bu konuda daha cömert. Bilgisayar versiyonu bilmiyorum

El becerileri ancak lol'de geliştirilebilinir ve kişi kendini ilerletebilir. Mobile Legends kadar karışık değil ve sürekli reklam çıkmıyor. Bu yüzden League of Legends diyorum. Ayrıca Lol'ün mobil sürümü de MBLL'dan kat kat daha iyi.
Cevap
2Cevap
Arena of Valor mobile legends den daha iyi bence kostümleri karakterleri oyunun zorluluğu
ergen oyunu oynamam.
iyi adam oldun
Lol tabii ki de mlbb onun yanında ne ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?