Gamer Aranızda gümüş l-ll-lll falan olan var mı, support olan? KadirBey35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor duo şart tek çift için Güncellemeler+1 yıl güncel flameciler Aranızda gümüş l-ll-lll falan olan var mı, support olan? Cevapla Fal Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aphell123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bu oyunu bırakalı 4 5 ay oluyo duo kesinlikle şart bu arada duo iyi olmasa bile beni dinlediğinde grandmaster olmuştum plata kadar kendin cikqbiliyosunda ondan sonrası duo istiyo bu arada kız duo sakın alma 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 925 cevap paylaştı. Silver biriyle girip kafayı yiyemem 1 1 Yorumla KadirBey35 +1 yıl kanka zaten plat falan aramıyorum ben gümüş olan biriyle oynamak istiyorum soruyu önce bi okuyun yorum yapmak için yapmayın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Rankın çok düşük 0 1 Yorumla KadirBey35 +1 yıl e bu kadar oynayabiliyorum demek ki napayım ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu oyunu bırakalı 4 5 ay oluyo duo kesinlikle şart bu arada duo iyi olmasa bile beni dinlediğinde grandmaster olmuştum plata kadar kendin cikqbiliyosunda ondan sonrası duo istiyo bu arada kız duo sakın alma
Silver biriyle girip kafayı yiyemem
kanka zaten plat falan aramıyorum ben gümüş olan biriyle oynamak istiyorum soruyu önce bi okuyun yorum yapmak için yapmayın
Yokkk
Rankın çok düşük
e bu kadar oynayabiliyorum demek ki napayım ki