oyun oynamayı çok seviyorum ama bildiğimiz masa sandalyesinde oturuyorum. bu beni çok rahatsız ediyor. sırtım bir süre sonra ağrıyor. oyuncu koltukları bunun için baya iyiymiş. markalara bakıyorum ama hiç fikrim yok. hangi marka daha kaliteli ve iyi? bütçe sıkıntım yok.
Hawk-chair medley m4 koltuğu kullanıyorum. Almadan önce showroomda test ettim. Sırt kısmı 180 derece geriye yatıyor, sırt kısmı ve oturulan kısım beraber yatabiliyor, kolçaklar yukarı aşağı, ileri geri ve sağ sol dönebiliyor. Oturma kısmı geniş, bağdaş kurup oturabiliyorum (1.74 boy 78 kg). Oturduğum ve sırtımı dayadığım yer kumaş, dolayısıyla yaz aylarında kullanırken terlemeyle birlikte gelen suni deri kokusu olmuyor. Bel ve boyun desteği için yastıkları zaten var, olmayan oyuncu koltuğunu dövüyorlar (boyun desteğine nickname yazdırabiliyorsun). Rahatlığa gelecek olursak eğer sırtımı yasladığım yer bir süre sonra rahatsız ediyor sertliğinden dolayı ama bel desteğinin altına yastık koyup bel desteğini onun üstüne koyunca bunu da aşmış oluyorum. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum, öneririm.
Dökme sünger olması, İskeletin hiç bir alanında ahşap kullanılmaması, Tekerleklerin yük taşıma kapasitesi, Terletmeyen, koku yapmayan ve leke tutmayan özelliklerde deri/kumaş seçimi (mümkünse nefes alabilen kumaş türü öneririm) 3D kolçaklar 180 derece yatabilme özelliği, Class 4 amortisör olması, Tabii ki fiyatına göre performansının yani alacağınız verimin yüksek olması.
Tüm bu seçenekleri göz önünde bulundurduğunuzda benim önerim trendyol'da şu an kampanyada olan XPRIME Titan Oyuncu Koltuğu olur. İlgili kategorinin en çok satan 2. ürünüdür. (1. ürün eko sınıf bir üründür.)
Resmi sitede fiyat avantajıda mevcut. XPRIMEHOŞGELDİN kupon kodu ile 200 TL ekstra indirimli satın alabilirsiniz.
Diğer marka ve modellerle sormak istediğiniz tüm konularda uzman bilgimle sizlere destek sağlayabilirim.
Ben Hawk Chair Fab v3 kullanıyorum. 170 derece yatabiliyor. Bel kısmı sırt ağrısı yapmıyor. Süngeri çok rahat, ben bilgisayar başında saatlerce oturan bir insanım ki, iş sonrası oyun da oynuyorum. Kolay kolay hiç rahatsızlık duymadım, gayet memnunum. Fiyatı makul sayılır, ücretsiz nick yazdırabiliyorsun. Tavsiye ederim.
Eğer Hawk Chair kullanmasaydım, xDrive alırdım. Onu da söyleyeyim. :)
Selam :) Fiyat konusunda sıkıntın olmadığın için biraz lükse kaçacakbir koltuk önereceğim.
XDrive Fırtına Profesyonel Oyuncu Koltuğu
Yükseklik ayarları olan koltuğun dış kaplaması suni deriden yapılıyor. Bunun yanı sıra, masaj özelliği ve ısıtma sistemi de bulunuyor. Tabi fiyatı tuzlu, ama bütçe sıkıntın yoksa güzel bir koltuk.
Bu markaların çoğunu bilmiyorum ama yabancı içerik olarak baya araştırmıştım ve Aero cool markasını tercih ettim. 1.5 senedir falan kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Rica ederim bütçe sıkıntın yoksa alınabilecek en iyi koltuk bence sadece rgb li olanları tercih etmeyebilirsin arkasına power takmak gerekiyor, bitince sarj etmek gerekiyor uğraşılmaz :]
xDrive şu an tüm oyuncu koltuklarını solluyor xDrive nin hangi markasını alacam dersen akıncı markasını al 2-3 defa oturtup oyun oynamışlığım var ve çok rahattı
Çok pahalı olmasının sebebi kullanışlı ve konforlu olmasıdır www.akakce.com/.../...syonel-fiyati,552197357.html burdan indirim yakalayabilirsin normalde 1.900 iken indirmde 1.600 oluyor fiyatı geçtim gerçekten alınmaya değer bir koltuk kaç bin olursa olsun 2 kere internet kafede oturmuşlugum var ve çok rahattı hiç belimi ağrıtmadı bide onun oyun modu film modu ve çalışma modu var ona göre ayarlıyorsun koltuğu bence almalısın ben pc aldığımda mutlaka alıcam takipteyim zaten.