Oyunlara çok ilgim var özellikle FPS
CS:GO
Pubg
CS 1.6
Diğer (Görüşte yazacağım)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi oyunda başarılı olacağını ya da başaralı olduğunu senin bilmen lazım. Her iyi bir sistemi olan E-Sporcu olamıyor maalesef. CS 1.6'da E-Sporcu olamazsın zaten pek oynayan da yok. Senin için en uygun CS:GO ya da Pubg diye düşünüyorum el yatkınlığın, refleks, tecrüben ve stratejin var ise ikisinde de başarılı olabilirsin. Bana göre Pubg daha kolay geliyor Pubg'den kastım Mobile diğerleri zor. Emülatör olarak oynayabilirsin kolay alışırsın, iyi bir ekip kurman lazım tabii ki. Tek başına iyi oynasan bile her zaman takım oyunu önemlidir.
ne csgosu kanka türkiyede csgo mu kaldı, sahangiller haxr İstanbul esport bunlar esl tr de sürünüyor bi sangal var o da top30a girmeye calısıyor hala
@saasmerhabalaraq Şıklardan yola çıktım o yüzden
Bu sorunun sırf sormak için sorulduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Kardeşim birisiyle evlenirken ''Esmerle mi evleneyim kumralla mı?'' diye sormak ya da canın ekşi mevye çektiğinde ''Nar mı yiyeyim erik mi?'' diye sormak ne kadar absürtse bu soru da o kadar absürttür. Hadi diyelim ki gerçekten sormak istiyorsun 1. si cs 1.6 için o kadar güçlü bir pc ye ihtiyacın yok. İkincisi cs 1.6 nın turnuvası yok. Kaldı ki Pubg ve counter bambaşka oyunlar. Bari yalandan soru soracaksın Valorant mı Csgo mu diye sor.
oyunun popülerliği önemli ama asıl nokta sendeki yetenek ve yetenek olsa bile şans şans olsa bile devam ettirebileceğine olan inanç ve sonra günlerce bir oturakta hep aynı şeyi oynayıp yeteneğini geliştirmek 1 adım ileri gidebilmek için dayanıklılık bunlara bakabilirsin
Pubg videoları aşırı tutuyor ama orada da eğlenceli ve iyi oynuyor olmak önemli. İyi oynamanın dışında eğlenceli olmak bile yeterli. Biraz şans da gerek. Her gün içerik üretmen lazım, buna da zamanın olması gerek. Video çekmek, montaj, yüklemek, sosyal medyada reklam..
pubg pc de biraz daha zor tuşları kendine göre ayarlaman gerekio ve en iyi pcler bile bazen kasabiliyo
ben ince hesapta gaming x elite varya onu alacam b550 anakartla onun 2 tane m2 slotu var şimdi 512 gb ssd alcam ileri zamandada birtane 512 alacam 2 tanbe takacam yani zaten ben fps oynuyom pubg falan pek sarmıyo
Cevap
21Cevap

Bu işler sadece PC ile olmuyor 😁 Bunun için oyunu çok oynaman ve emek vermen gerekiyor. Bence PUBG olabilir. Ama ilk önce oyunu oynayıp yeteceğinin olup olmadığını bilmen gerekiyor 😁 Yeteneğindeki nerdeyse o oyunu oyna.
CSGO esporu türkiyede bitti sona kalan takımlar ESL tr de sürünüyor 3-4 tane, en büyük takımımız Sangal da zaten bir şey beceremiyor yurtdışında. CS 1.6 devri bitti esporu yok artık onun :D Valorant sevmem ama tek seçeneğin o. Sıkı oynarsan espor maçlarını takip edersen 2-3 yılda içinde çok küçük takımlara katılabilecek kadar gelişme ihtimalin var.
Merhaba, Gamer olabilmek için güzel bir sistem ya da oyuncu ekipmanları şart değil, önceliğin her zaman hangi oyunda olursa olsun aim-spray kasmak olsun. Aim ve spray'in iyi ise her oyunda başarılı olucağına inanıyorum
Wild rift oynuyorum Elmas 1 ligim ancak yayıncı olabilecek yeteneğim yok sanırım daha önce video çekmeyi denedim ama konuşmayı unutuyorum oyun oynarken :))
Bu senin el yeteneğinin veya stratejik zekanın en çok ne yönde olduğuyla ilgili bir cevap. İlk önce bununla ilgili testler yapmalısın kendine.
Valo ya da tom clanys bence. Senin seceneklerden de pubg akar gibi ama baya hile falan oluyor delirebilirsin...
fps ise csgo ilk akla gelecek oyun ince hesapta gaming x elite var ben ondan alacam sanada tavsiye ederim gayet iti fps oyunları için
Zulayı niye yazmadın knk o kadar veledin arasında çok rahat şampi olursun
Kendi yeteneğini en iyi sen bilirsin.
O yüzden tercih senin
Rainbow Six Siege yapabilen tüm FPS oyunlarında başarılı olabilir.
Bu oyunların devri geçti artık. şu an herkes valorant oynuyor ben oynamadım ama deneyebilirsin.
Biz pubg yi biliriz. Çorumlu amir sağolsun.
Evet bunlarda önemli.
Başka işi yok gençliğin
Valorant da güzel olabilri
Hiçbirine ilgim yok ve çok sıkıcı oyunlar
Cs-go tabi ki
ne csgosu kanka türkiyede csgo mu kaldı, sahangiller haxr İstanbul esport bunlar esl tr de sürünüyor bi sangal var o da top30a girmeye calısıyor hala
Valorant
Csgo ya da Zula
Pung oynayan çok
Pubg mobile
Telefonum iyi değil
PC de oynadığım zaman mobilde oynayanlara aynı server de mi oynuyorum yoksa emülatör de mi?
en kolayı bence pubg
Pubg
valorant
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?