Gamer Oyuna girerken neden böyle Facebook hatası alıyorum? Endeleqsa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyuna girdigimde facebooka bağlıyorum böyle hata veriyo bunu nasıl giderebilirim bilen var mı varsa lütfen yardımcı olsun Oyuna girerken neden böyle Facebook hatası alıyorum? Cevapla Facebook Soruları Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Selam :)Bir süre bekleyin zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Eğer düzelmezse oyunu tarayıcıdan oynuyorsanız, çerezlerinizi ve geçmişinizi temizleyin. Eğer oyunu indirdiyseniz oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin. 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Facebook ya da oyun güncellemelerinden bazen böyle oluyordu, bir oyunda yaşıyordum. Bir süre sonra tekrar dene istersen. 0 4 Yorumla Endeleqsa +1 yıl Sonra düzeliyo degilmi emeklerim çöp olmadı demi yaw Yorumla cnrche +1 yıl Düzelir düzelir merak etme :) Yorumla Endeleqsa +1 yıl Teşekkr ederim 🙂 Yorumla Endeleqsa +1 yıl Hatayı 3 gündür verio ne zmn düzelir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Düzelir birkaç saat sonra 1 2 Yorumla Endeleqsa +1 yıl Saol Endeleqsa +1 yıl 3 gündür aynı ama