Mezarcı Pubg Mobile başarıları : 1 Avrupa Şampiyonluğu 4 Türkiye Şampiyonluğu 1 Milano Turnuva Şampiyonu 1 Almanya Turnuva Şampiyonu Kaos Takımının Lideri Cihan Mezarcı
Ülkemizi Turnuvalarda en çok temsil eden oyunculardan Kaos takımının Lideri Cihan Mezarcı
Coffin Pubg Mobile başarıları : 2 Dünya Şampiyonluğu 1 Pubg Mobile tarafından Dünyanın en iyi Pubg Mobile oyuncusu ödülü 1 Avrupa Şampiyonluğu 4 Türkiye Şampiyonluğu 1 Milano Turnuva Şampiyonluğu 1 Rusya Turnuva Şampiyonluğu 1 Almanya Turnuva Şampiyonluğu 1 Fransa Turnuva Şampiyonluğu Swat 69 ve SP Takımının Lideri Asım Coffin
Ülkemizi Turnuvalarda en çok temsil eden oyunculardan Swat 69 takımının lideri Asım Coffin
Ülkemizi Turnuvalarda en çok temsil eden oyunculardan Kaos takımının Lideri Cihan Mezarcı
Coffin Pubg Mobile başarıları : 2 Dünya Şampiyonluğu 1 Pubg Mobile tarafından Dünyanın en iyi Pubg Mobile oyuncusu ödülü 1 Avrupa Şampiyonluğu 4 Türkiye Şampiyonluğu 1 Milano Turnuva Şampiyonluğu 1 Rusya Turnuva Şampiyonluğu 1 Almanya Turnuva Şampiyonluğu 1 Fransa Turnuva Şampiyonluğu Swat 69 ve SP Takımının Lideri Asım Coffin
Ülkemizi Turnuvalarda en çok temsil eden oyunculardan Swat 69 takımının lideri Asım Coffin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Coffin türkiyeyi temsil ederken bunlar clashofclans oynuyordu😂 ben normalde kimseyi övmem ama coffinle bunlar kıyas bile edilemez
@lnvection Kanka mezarcı canlı yayında doch ile konuşuyordu doch ben coffin ile oynuyom abi oyundayım dediydi mezarcı kendine göre bir bot bulmuşsun kardeşim dedi gülerek :D
Cihanın kendisi bot zaten. Sadece bu maç kazanabilir, sadece bu win alabilir, sadece bu insanlara bağırabilir kimse bağıramaz, birşey söylüyemez. Mezarcının kitlesi belli zaten fazla söze gerek yok pubg mobile el ve kol oyunudur. Kdyle rankla iyi oyunculuk olmaz. O anda kim refleks yaparsa kim daha iyi sıkarsa o kazanır. Belkide hepsi jiraskopu coffinden öğrenmişlerdir ilk öğreten oydu çünkü dünyaya: )
2 kez global dünya şampiyonu olmakta büyük başarı ve Coffin bunu türk bayrağı ile yaptı büyük başarı
Cihan reis ironi yapmıştır ya oda çok iyi oyuncu kral kötü niyetle demedi bot diye ama araları çok iyi değil diye biliyorum ben asım reisle cihan reisin
@lnvection Jiroskobu dünyaya ilk öğreten Coffin zaten kral :D
ErdoğanNeferi. Coffinin bu başarıları hakkında kaynak nerede? Mesela 2 kez dünya şampiyonu və pubg mobile tarafından verilemn en iyi oyuncu ödülü gerçekmi yoksa kendindenmi uyduruyon?
Coffin’i tek geçerim ⚡️
Knk Mezarcı sence Coffin'i tanıyor mu yoksa tanımamazlıktan mı geliyor Coffin onu tanıyor mu tanımamazlıktan mı geliyor 2side rekabet içinde gibi birbirlerini sevmiyorlar gibi ne düşünüyon
Bence şöyle reis Coffini oyunu tanıtan jiroskobu oyuna öğreten kişi ne kadar sevdiğim oyuncular olsada o benim için çok özel oyunu ondan öğrendim ve başladım zaten. Mexarcı başlarda çok iyiydi sonra yükselince oyunculuğu da karakteri de bence baya değişti ama her şeye rağmen Coffin hep daha iyi YouTube önem verseydi ve hesabına bir şey olmasaydı çok daha yükselirdi. Çok uzattım biliyorum dhkdldl konu çünkü baya ilgimi çekti onun dışında bence ikisi birbirini tanımıyor çünkü ikisi birbiri haklarında olumlu ya da olumsuz söyledikleri bir şey de yok ama mezarcı biraz haset bir tip ama Coffin oyunun şeyi olduğu için çokda kimseyi takmıyor zaten. Bu arada Fury Ersin Ykn ve ekibini de çok seviyorum ya
@frenzy_ Ersin Yekin emilatörün kralı Coffin Mobilein ikiside yan yana geldi bir videoda kozmik mithrain ile efsaneydi valla rüya takım
Tebrikler 👏
Coffjn ezer
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!