Selam canlar :) Leauge of Legends oynayanlar bilir ki bilgisayarda oynamak her zaman daha rahat ve etkili oluyor. Fakat son aylarda çıkan mobil oyunları ve gelişen mobil oyun sektörü ile beraber Riot'un klasik LOL'ü mobile taşıyan Wild Rift oyunu sayesinde resmen dengeler değişti. Şahsen mobilde favorim TFT, oynanışı rahat ama arkadaşlarla Wild Rift de oynuyorum :)
Eğer Riot Games aşinaları ve mobil oyuncular buradaysa size bir sorum var; hangi Riot oyunundan keyif alıyorsunuz: Wild Rift mi, Teamfight Tactics mi?Wild Rift nedir diye merak edenler bu videoyu izleyebilir:
Hala Teamfight Tactics nedir diye merak edenler varsa da bu videoya bakabilir:
NOT:League of Runeterra da Riot'un hem mobil hem de pc içinde oynanan bir kart oyunu ama LOR'a hakim olmadığım için seçeneklere eklemedim, şayet oynuyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz ;)
Wild Rift
Teamfight Tactics
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mobilde hangi Riot oyunu daha keyifli: Wild Rift mi, Teamfight Tactics mi?
wild riftteki ping sorunu adamı kanser eder, hele de benim gibi oyunu rekabetçi oynayan biriyseniz. o yüzden cevabım tft, oyun oynamak sizin için daha fazla sinirlenmek değil kafa dağıtmak ise wild rift oynamayın.
Selam :) Bana soracak olursan kesinlikle hiç düşünmeden Wild Rift derim.
Çünkü oldum olası Teamfight Tactics mantığını yavaş bulmuş ve sıkılmışımdır. Daha çok hızlı ve refleks gerektiren oynanış tarzına alışkın olduğum TFT bana çok yavaş geliyor ve oyun içerisinde pek zevk alamıyorum. Bunun yanı sıra nadiren de olsa arkadaşlarımla sohbet ederken elim boş kalmasın diye oynadığım bir oyun diyebilirim TFT için.
League of Legends oyunu tabii ki de bilgisiyarda oynanır mobilde asla oynamam. Şöyle bir şey vardır bilgisiyar oyunları varken mobil oyunlar oynanmaz diye söz vardır, bu söze katılıyorum sonuna kadar. Bilgisiyarda daha çok zevk verir oyunlar. Dediğiniz oyunları hiç oynamadım pek bilgim yok.