Yaklaşık 1 senedir oynuyorum ama artık çok sıkıldım, bıktırdı. Hesabımı satmayı düşünüyorum ama ne kadara satılır hiçbir fikrim yok. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Ne kadar eder sizce?
Güzel soru. Şimdi şöyle düşüneyim. Benim kendi hesabıma bakayım mesela.
67 Level, 1.232 m popülerlik, sezon 16 Fatih, her sezon takımlı KD ortalaması 3,50 - 5 KD arasında. sezon 10 başlangıçlı, sezon 13-14-15-16-17-18 full RP.
Hesapta şu an 8 tane yıldız taşı (kıyafet geliştirmek için), 1 tane malzeme (materyal), 5 tane isim kartı var.
Ben bu hesabımı şu an 2.250 TL'ye satıyorum, alıcısı da yarın gelecek. Bunlara baktığım zaman mesela senin hesabında 4 level kanlı kuzgun, 7 seviye buz diyarı ve 4 level buz akm var. Sadece bunlar bile 6.000 üstü eder ki, diğer hesap detaylarına girmeden.
Sana tavsiyem, hesap satış yerlerinde alternatif hesapların fiyatlarını karşılaştır. Ucuza satayım deme. Ben bu hesabı koyduğum gün 15 kişi rahat yazmıştır, düşün yani. Elbet satarsın.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama tam fiyat belirlemesi gerek bana :) bu arada ilk günden 15 kişi falan yazdıysa süpermiş. alıcısı çok o zaman
Tabi ki alıcısı baya fazla. Pubg hesapları çok rağbet görüyor, özellikle buz diyarlı falansa. Dediğim gibi hesaplarını satış yapanların fiyatlarıyla karşılaştırman lazım. Ben fiyat belirlerken o şekilde belirdim mesela. Söylediklerinden şu an olan piyasaya göre en az 6-7 bin gideri var ama diğer detayları bilmiyorum. İncelemeden kafana göre fiyat yazma derim. Ucuza satarsan sonradan üzülürsün :)
Selam :) Hesap satış siteleri bulunuyor o sitelerden hesabını diğer hesaplarla kıyaslayıp kafanda bir fiyat biçebilirsin. Pubg den pek anlamadığım için maalesef net bir fiyat aralığı veremeyeceğim.