Bir çok kişi çocuk oyunu bebek oyunu gibi saçma düşünceleri var e tabi kendi düşünceler ama ben oynuyorum oynarkende gayet zevk alıyorum bence bağımlı bile yapıyor
Selâm, Minecraft benim zamanında en çok oynadığım oyundur. Ben 6 yaşından beri bilgisayar oynayan bir gamerim. En çok Minecraft oyununu oynadım diyebilirim. Minecraft'ı 16 yaşında bıraktım çünkü çok uzun zamandır oynadığım için artık çok sıkılmıştım. Minecraft insanın hayal gücünü geliştiren bir oyundur. Yapı inşa etme gibi şeyler insanın hayal gücünü arttırır. Minecraft çocuk oyunu değildir. Ben bir oyundan keyif aldıktan sonra gerisine pek önem vermem. A kişisi o oyun için çocuk oyunu dedi diye bırakmam yani. O kişinin kendi görüşü. Keyif aldığım her şeyi oynarım.
2011'in Aralık gibi başlamıştım old tayfadanım yani mcsg, cubecraft, badlion eski serverların çoğunu bilirim daha ben çocukken hypixel bile yoktu sonra gelmişti. O zamanlar pvpyi bile normal fovda oynardık quake proya falan almazdık. Çocuk oyunu falan değil salla eğlencesine.
gerçekten iyi oyun ama artık bu dönemde kılıç yapıp birbirine dalmak dışında birşey yapılmadığı için oyun artık çocuk oyunu olarak ilerliyor tasarıma odaklansa artık çözülür ama artık roblox gibi birbirine ilişme oyunu oldu