Selam :) Genel anlamda bireysel oynamaya alıştığım için oyunu tek başıma sırtlama taraftarıyım. Çünkü takım arkadaşlarıma ne zaman güvensem korktuğum başıma geliyor. Bunların dışında takımımdaki oyuncularla iletişim problemleri yaşıyorum sen de bilirsin ki sunucularımızdaki oyuncular pek insancıl değil.
Sevdiğim, yanında huzurlu hissettiğim kişiler varsa ya da kişiliğini merak ettiğim benim gibi takım oyunculuğunu seçip liderlik ederim. Ama bu koşullar yoksa dibine kadar bireysellik yani en bi sevdiğim yalnızlık ✨
Selâm, Ben hiçbir zaman yetenekli bir gamer olmadım. Takımlı oyunlarda hep destek rolünü üstlenen oyuncuyum. Bireysel olarak yetenekli olmadığım için bireysel oynayınca başarı elde edemeyip, oyun kazanamıyordum. Takım oyunlarında bireysel oynanmaz çünkü oyunun yapısına aykırıdır. Mesela yeni nesil oyunlardan örnek vermek gerekirse Valorant. Valorant'da suportt karakter var ve bu karakter insanları iyileştirir, canlandırır. Bu adam biresyel oynadığı zaman maçı kazanması çok düşük ihtimale düşer. Takım oyunlarında, online oyunlarda hep takım oyuncusu olurum. Online oyunların bir nevi amacı zaten birlikte oyun oynamaktır.
Selam, İki tarafta da iyiyim fakat takımlarda daha iyiyim. Helede o takımın kaptanıysam tarih yazarım vallahi :D Bireysel oyunlara gelirsek eğer çok fazla bireysel oynadım gençliğimde de çocukluğumda da hala da oynuyorum. Normal insanların yerini tutmaz ama işte bazıları yani bazıları derken bazı bireysel oyunların yerini hiçbir online oyun tutmuyor. Eskiden şirketler Singleplayer-Online seçenekleri sunardı bize oyuna girdiğimizde menülerde şimdi 2 tarafa ayırdılar şirketlerde ayırdı Single ve Online diye yani oyunun onlinesini ayrı indiriyorsun singlesini ayrı indiriyorsun bana soracak olursan eski sistem daha güzeldi. Şimdi boşu boşuna bilgisayarda yer kaplıyor. 1 oyunun kapladığı yeri kaplıyor neredeyse online eklentisi. Uzun lafın kısası ikisinde de iyiyim diyebilirim. :)
Zula oyununda takımı yem ederim. Arkalarından gelip yarım bıraktıkları düşmanları temizlerim. :) Benim daima savaş stratejim budur. Gereksiz elemanların yem olması gerekir. Çünkü onlar yemdir. Yem daima düşmana verilir. Çünkü düşman açtır. :D