Soru gayet acik bir kizin tatli tatli ,cilveli konusmasi erkekleri etkiler mi ve ne kadar etkili? :) ayrica bir erkegi nasil etkileyenilir bir kiz :)))
Cevabın nedir?
+1 yılBüyük oranda etkilenen erkekler var ama etkilenmeyen kazma tipi erkeklerde mevcut. Hatta daha ileriye gidip karşısındaki bayanı bozan maymun tiplerde vardır. Ne kadar etkiler kısmına gelince eğer operasyon yapılacak olursa uzun vadeler sonucunda tüm servetini elinden alacak kadar etkileyebilir :)). Hoşuma gider elbette ama yapmacık gelirse itici bulurum ve daha fazla konuşmasını dinlemek istemem kurtulmanın yoluna bakarım. Bir erkeği nasıl etkileyebilir sempatik hareketleriyle samimiyetiyle etkiler. Sadece konuşması değil mimikleri de bu konuda büyük rol oynar. Bakımlı ve kendinden emin kendine güvenen kızlardan etkilenirler. Erkeğine bağlı olarak kişiliğe önem verenler iyi niyetli birisi olup olmadığına da dikkat eder. Aslında erkekler genel olarak çok fazla bir şey istemez. Birkaç özellik yeterlidir ayrıntılara fazla dikkat etmezler.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle cok etkilenirim:-) kizin biraz da fiziki guzelligi varsa asik bile olurm diyebilirim:-) beni en cok etkileyen bir kizin gulmesi neseli olmasi bakimli olmasi dedgin gbi tatli tatli knusmasi vve en son fizigi:-) bir kizda bunlar varsa hic durma git evlen onla kacirma:-):-):-):-)
22 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ettim:-)
- +1 yıl
Rica ederiim
+1 yılBilmiyorum.
Erkeklerle de kızlarla da resmi ve soğuk konuşurum genelde.
Geneli gıcık bana.00 Yorumla
+1 yılBoya badanadan daha çok etkili olduğu kesindir.. :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
+1 yılguzel soru. bence bır kızda guzellıkten önce yüz mimikleri saclarının dogallıgı ve uzunlugu gozlerındekı sıyah kalem her tatlı tebessumun ardından kucuk bır el hareketıyle saclarını yana atması benım için o kızın üstüne tanıyorum demektır :)
00 YorumlaEtkilenmezse o kişinin erkekliğinden şüphe et zaten
40 YorumlaTatlı, cilveli konuşurken yapmacık olmamalı aslında. O zaman çok iticidir. Bazen çok güzel ve konuşması çok tatlı olan kızlar vardır ya işte, onlara dayanamam hiç. İçim içimi yer o anda...
00 Yorumlayapmacıktan öteye gitmez. söz gümüş ise çene kapamak platindir erkeğe göre. kendini ön plana atmak için saçma salakça konuşması yerine susup gözlerini konuşturan kızlarımız bir adım öndeler.. ***kanıtlanmıştır*** ..
00 Yorumla
+1 yılyapma durumuna göre değişir dozunu aşmadan tatlı tatlılığı bozmadan cilve yaparsa hosuma gider :))
10 Yorumla
+1 yılçok etkiler etkileniriz .. çok tatlıdır öpülesi sevimli cici kızdır o .. ama GÖSTERİP VERMEYENDİR ! link
00 Yorumlatatlı dil çok hoşuma gider. Ama malesef bazı kızlar bebek, çocuk konuşması yapıp şirin sanıyorlar kendini.
00 Yorumlases önemli tabi sadece sesiyle sevdirip nefret ettirebilen hatunlar yok değil
10 Yorumlaben doğal olmalarından yanayım böyle tatlı tatlı falan yapınca öfkeleniyorum
00 Yorumlagecen gun biri yazmıs kız arkadsımla telefonda konusurken boşalıyorumdie sen cilveli konussan demekki kalp krızı gecirecek erkekler var :)
00 YorumlaYazdığı yazıların, kurduğu cümlelerin hatalı olup olmadığına dikkat ederek..:)
00 YorumlaKasarlikla cilveyi cok iyi ayarlamak lazm. Eger kasar seviyesine gecmezse adami eritir mum gibi .d
30 Yorumla
+1 yılsence aysavaşcısı.. kimine göre olumlu kimine göre olumsuz çocuksu ve salakça?
00 Yorumlacilveyi serti bilmemde cok konuşan kızlar fazlasıyla itici :)
00 Yorumlabence her şeyden önce doğal güzellik olcak.içide tatlı bir mahsumiyet kaplıcak,ona baktınızda gözlerinin içine ilk gün anılarınız gelecek,hayata bakış açısını onda bulmak gibi!
00 Yorumla
+1 yılhatuna bağlı sesine bağlı konuşmasına bağlı cilvesine miktarına bağlı etken çook
00 Yorumla
+1 yılcilveli bakışlar cilveli konuşmalar çok etkili oluyor...
10 Yorumla
+1 yıliçimi eritir dinledikce dinleyesi gelir insanın yiyesi gelir ağzını :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkegi eritir hemde :-)
bide su Saba Tümer miydi neydi o kadinin adi ? onun gülüsüne erimeyen erkek yoktur00 Yorumla
+1 yıltatlılıgı kadar seksi ve güzelse ben arzularım sevişmek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilimse hoşuma gider değilse kötü gözle bakarım bu kız sağlam papuç değil gibi
00 Yorumla
+1 yılcilveli konuşmak nasıl oluyor kız :)
09 Yorumla- +1 yıl
Ben de bilmiyorum bu isleri pek boyle yumusak bir ses tonuyla,ilgili cilveli konusmak iste etkiliyor iste cok defa sahit oldum
- +1 yıl
ilginçç:)
hiç farketmedim böyle bir şey etkilenme falan karşı tarafımda:) cilveli konuşamıyorum demek ki ben :D - +1 yıl
Aynen yaa ben de oyleyim biraz disiligi gostermek lazim
- +1 yıl
haha aman ne göstercekmişim yaa o çıkarsın içimdeki dişiliği beni yormasın off nefretlik erkekler :)
- +1 yıl
Bence de :))))
- +1 yıl
;)
- +1 yıl
Hahaha yapamiyoz iste haci :))
- +1 yıl
kıvırarak konuşma da neymiş ayol :)
en çok sevdiğim olay :)
00 Yorumladoğal olmayan şey iticidir her zaman
00 Yorumla
+1 yılCilveli işveli, fettan kızlar. <3
00 YorumlaHani bir yap bakıyım bana :p
03 Yorumla- +1 yıl
Abazaligini bu kadar belli etmesen keske
+1 yılSorunun cevabını merak ettim takip etcem :d
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bence erkekler tatli dilden cok etkileniyorlar bir de onlara sormak gerek tabi
- +1 yıl
Aynen cilve önemli :D
cok etkileyici
00 Yorumla
+1 yılG*S=E
Güzellik * sempatiklik =etkilenme00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnolmuş sanki biraz tatlı tatlı konuşsanız:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmarilyn monroe mu o 8I
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıletkiliyor ondan sonra yatıoz hatun bişey keşfetmiş gibi devam ediyo sonra herkese ırıspı :D
Ölürüm
00 Yorumlaiğrenme sebebi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalarun oracıkta
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir kizin tatli tatli cilveli konusmasi erkekleri ne kadar etkiler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat