böyle birseyden dolayı terk edildiniz mi?
yada terk ettinizmi?
yada terk ettinizmi?
Tekrar sevmesi zor bir durum bence.Kendim yaşadım sevmek imkansız geliyor sınavları bitsin memleketine dönünce ayrılacağım ne kadar üzülsem de artık zor.
üzülme sebebin ne peki ozaman
Artık sevgim bittiği halde rol yapmak binevi duygularıyla oynuyorum artık ama sınavlarına 1 hafta var düzeni bozulmasın diye susuyorum
bi kere soğuduysam eğer g.tüme kalorifer soksalar ısınamam
soğudun galiba birinden
hemde nasıl
cok mu sevmiştin
ben bile kendimi tanıyamıyordum sen düşün
soğuma sebebin neydi
boş ver
lütfen yardımcı ol bana merak ediyorum belki aynı sebeb
Sever eğer karşı taraf kendine hayran bırakırsa eskisinden daha fazla da bağlanabilirsin.
nasıl olucak o ?
Bu sevdiğin yemeği soğuk yemek gibi bir şey
Aynı duyguyu vermez sevemez.
anladım
Cevap
8Cevap
Arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim vardı ama bu 3 ay içinde kısa sürede onu çok sevdim çok bağlandım ilk defa böyle birine oldum ve benim instegram hesabım ondaydı abim ailem bana sorduğunda ne iş yapıyor okuyormu felan bende babasının iş yeri var abimde esprisine oo zengin kız ozaman dedi instegram fotonattik beraber abim yazdı buldun tabi zengin kızı gördü dedi ne alaka sen böylemi düşündün cidden felan baktım gidiyor dedi beni arkadaşlarına ailene böyle anlattın baktım gidiyor dur dedim refleksle elini sıktım duvara itikledimcoyle abarti değil ama gitti pişman olduğumu söyledim Allah benim kalbimi bilioyr dedim Allah yukarda öyle bir şey düşünmedim ama o bjnu anlamıyor seviyorumda ama senden soğudum dedi sizce soğumuşmudur yazarmi daha sizce
Eğer soğuyan kişiler arasında eskiden gelen tartışmalar soğumaya sebebiyet verdiyse ve ortada aldatma ihanet etme gibi bir durum yoksa ( kadın , erkek ) birbirine tekrar zamanla bağlanabilir. çünkü anlık sogumalar sevgiye engel değildir. kişilerin ilişkiyi biraz zamana bırakmaları lazım bu sayede uzun ilişkiler eskisinden daha temeli bir şekilde yukslir.
Soguyan insan tekrar sevmez..eskisi gibi olmaz hic bisey..
sen mi sogudun yoksa karsındakimi
soğudugu kisi ondan uzak durursa ve üzerine düsmezse tekrar sevebilir.. ama yipratirsa dha cok soğur karsidaki..
başına geldimi ?
ewet defalarca.. sevmediğimi hissettiğim ve uzak durdugum insanlar oldu ama bu durum ters tepki yapiyor ve cok üzerime gelindi daha fazla soğudum bnde..
anladım. peki kaç ay sonra ters tepki yapıyo
smdi bu durum senin basina geldiyse uzak dur hatta sende soğudugunu ilet ama kendini tutmalisin.. o seni kaybettiğini anladiği an pisman olck belki dha cok asik olck.. ama üzerine gidersen emin ol senden daha cok uzaklasick
aynen öyle yapıyorum suanda 1 ay olucak işte hiç konusmadık
soğuyan taraf sen misin :S
hayır :(
sadece bekle sakin yazma ona.. ve onu etkilemenin bir yolunu bul emin ol pisman olcktir.. ;)
yok zaten yazmam aslada karşılasmamız biraz zor
ya da yeni bir sayfa ac.. zaman kaybindan baska birsey değil.. önünü görmelisin gecmisi unut gitsin
bzaen öyle düşünüyorum ama bazen aklıma geliyo içim yanıyo
aci cekmekten baska bir sey değil.. bir gün öyle birisi gelir ki tüm gecmisine lanet edersin ve gülersin.. hayatin güzelliklerini gör arkadasim ;)
aynen öyle :D
o zaman sorun yok :) üzülmenin alemide yok.. bak dalgana bosver gitsin.. kimse senden degerli değil unutma..
kesinlikle öyle :)
soğuduğum zaman aynı ortamda bile bulunmak istemem terkederim tabi
uzun bir aradan sonra özlemezmisin ?
hıım anladım
Tekrar sevmesi çok zor..
anladım
gittiğimiz yerlere gidiyo bazen illaki hatırlar
anladm teşekkür ederim
sevemez bencee.
sendende soğudularmı ?
hayır ben soğudum daha da eskisi gibi sevemedim
bi sans vermeyi düşündünmü
evet bir şans verdim ama eskisi gibi olamıyorsun soğumaktan ziyade güven kalmıyor güven olmayınca da hiçbir şey olmuyor
haklısın
kaç ay sonra sans verdin peki
ama herkes sevemez diye bir şey yok. belki bir anlık kızgınlıkla soğumuştur ya da soğuduğunu zannetmiştir siniri geçince özlediğini aslnda sevdigini zanneder.
1 ay sonra şans verdim. aslında terkedende oydu. sonra tekrar geri dönende o oluyordu
He seferinde soğudum diyemi ayılıyodu
hayır o soğumuyordu. her seferindebir bahaneyle ayrılıyordu genelde de kıskançlık sebepti. ama ufak şeyleri bile kıskanıp ayrılıyordu sonra geri dönüyordu. ben soğudum bu hareketleri yüzünden. sonra da daha barışmadım
ne gibi birşey.
soğudu ayrıldı bir kaç ay sonra tekrar dönermi ?
bazı yaşadıgımız seyler oldu
yok ayrıntıya girmiyorum
yok yok anlamadım
Ben terkedildim hatta daha 1 hafta once😔
Biraz zor.
anladım.
zamanla belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar