Annem bana beddua etti sizce tutar mı?

Bikaç gün önce annemle hafif bir tartışma yaşadık ve annem bana sinirlenip s3 model olan telefonumun camına vurarak kırdı aradan iki gün geçti anneme telefonumun camını değiştirmesi gerektiğini parayı da ödemesini söyledim bana onu zaten ben aldırmıştım şimdi de ben kırdım yaptırmıyorum diye güldü tam o esnada bende sofrayı mutfağa taşıyodum ve annemin çok özenerek aldığı bir tabağın kapağını mutfak tezgahına tam koydum ve cam biranda kayıp mermerin üzerine düştü ve paramparça oldu annem epey sinirlendi tabi tepsi varken neden tektek taşıyosun şu bu diye bağırmaya başladı bende bak gördün mü telefonumun camıyla dalga geçtin en sevdiğin cam kapak düştü kırıldı ilahi adalet dedim ve bunu duyunca gelip bana vurmaya başladı ben hala masadakileri mutfağa taşıyodum annem bana vururken o sinirle pekmez tabağını da attım elimden her taraf pekmez oldu iş iyice çığrından çıktı annem süpürge sopasıyla bana vurmaya çalıştı çek git evimden diye bağırıp durdu bende sopayı elinden almak için tüm gücümü kullandım tabi birazda sinirden yeter artık yapma sen kimsin ki gibisinden laflar ettim sonra da bana Allah senin belanı versinden, Allah canını alsından olabilicek bütün bedduaları etmeye başladı. Sizce ettiği dualar tutar mı bir sakarlığın ve anlık dikkatsizliğin bedeli bu kadar ağır mı olmalı bir insan için?
Annem bana beddua etti sizce tutar mı?