Saçlarım kestane şu an. Kahverengi elde etmek istiyorum yani daha açığını. Neye boyasam elde edebilirim çikolata kahve veya kumral olur mu? Açık kumral boyarsam tutmaz gibime geliyor, yardımcı olur musunuz?Koyu renk saça hangi boya tutar?
boya boyayı açmaz. saçının dibi geldiyse açık renge boyadığında uçlar değişmez dibinden gelen kendi saçların boyanır sarı olur kafanda tüp patlamışa dönersin. tek çaren açmak. kolestonun açıcısı var çok az yıpratıyo onu kullanabilirsin
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
onlar da çok zahmetliymiş çok iyi ayarlamak gerekiyormuş bir de kestane ya turuncuya dönecek açıcı uygularsam. diyelim ki turuncuya döndüm hemen boya yapsam olur mu sence
zor canım. bence kuaföre gidip açtır. bende siyah boya vardı o açıcılarla açtım kahve oldu tabi turunculukta oldu hafif. sonra tekrar siyah yaptım. şimdi oreal siparişi verdim evde açıcam yıpranmasını göze aldım çünkü başka çare yok. boyalarla çok denedim açmayı hep dipler sapsarı oldu çingene döndüm
Koyu istiyosan sıcak cikolata ya da palette'in bronz kahve diye bir rengi var ben yapmıştım yolda cevirip saçınız hangi renk hangi kuaför boyadı falan diye soruyolardi cok güzel oluyo tavsiye ederim
Koyu renk saçlara sahip olanlar saç rengi tutturmada açık renk saçlılara göre daha çok zorluk yaşıyorlar. Çünkü koyu renk saçlarda her renk saç boyası etkili olmuyor. Fakat açık renk saçlarda istenilen tonu elde etmek çok kolay :) Bu sebeple çoğu zaman koyu renk saçları boyamadan önce açıcı ile açmak gerekiyor.
Koyu renk saça hangi boya tutar?
Koyu renk saça hangi boya tutar?
Daha önce denediniz mi bilmiyorum ama öncelikle sizi Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisi ile tanıştırmak istedim. Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisi koyu renk saçlarda bile etkili oluyor ve yoğun renkler sunuyor. 8 haftaya kadar kalıcı ve parlaklığını da bu süreye kadar koruyor. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları yumuşacık yapıyor. Saçta herhangi bir yıpranma vs olmuyor. Koyu renk saçların favorisi olan bir seri, mutlaka deneyin derim :)
Koyu kahvenin üstüne hangi renk tutar?
Koyu kahvenin üstüne hangi renk tutar?
Koyu kahve saçlara sahipseniz, çok fazla açık renk saçları sadece boya ile tutturamayabilirsiniz. Koyu kahveyi hangi renk açar diye merak edenlere renk önerilerim;
Kumral
Kızıl kahve
Açık kahve
Açık kestane
Karamel kahve
Tarçın kahve
Dore kumral
Koyu kahve saçlarınızda bu renkleri tercih edebilirsiniz. Bu renklerin çoğu Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisinde zaten bulunuyor.
Siyah saça hangi renk boya tutar?
Siyah saça hangi renk boya tutar?
Saçlarınız siyahsa o kadar da şanslı değilsiniz :) Siyah saçlarınızı farklı renk tonlarına çevirmek istiyorsanız öncelikle açıcı ile açmanız gerekmektedir. Saçlarınızdaki siyah Hint Kınası ise açıcı bile sonuç vermeyebilir. Bu yüzden saçlarınızı uzman olan birine emanet edin derim. Siyah saçların açılırken yıpranma riski daha fazla oluyor ya da yeterli açılma elde edilemeyebiliyor. Bu sebeple güvendiğiniz bir kuaföre gitmenizi öneririm. Saçlarınız açıldığı takdirde istediğiniz her tona geçiş yapabilirsiniz.
Karamel tonları, bronz ve kestane koyu kahve üzerine atılabilcek en doğru tonlamalardır koyu kahve saçlarınız doğal renginiz ise ve olduğundan daha açık bir renk elde etmek istiyosanız kuaförlerin mutlaka açıcı gerekir söylemlerine hazır olun.
En İyi Cevaplar