Ona bağlandım kurtulamıyorum, ne yapmalıyım?

Çalıştığım mağazada bir kız vardı benden sonraki aylarda girdi. İlk zamanlar pek ilgimi çekmedi. Arkadaşça sohbetlerimiz oluyordu. sonrasında ikimiz bir çok konuda ilgi alanları aynıydı. Beraber bir şeyler yapmak istedik. Sinemaya gittik. Biçok zaman beraber dolaştık. Ve ben ondan hoşlanmaya başladım. o da benle çok ilgileniyordu.

sonunda birbirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik. Çıkmaya başladık. Çok seyrek buluşuyorduk. ben onu hep özlüyordum aynı yerde olsak bile. Ne zaman buluşslımmı desem bi bahane uyduruyordu. Benim de moralim bozuluyo suratımı asıyordum.

Belli bi zaman sonra armızda sorunlar yaşamaya başladık. Onunla dışarıda hiç zaman dışarıda görüşemez oldum. Benle buluşmak istemiyor ama seviyormuş gibi yapıyordu. sevgililer gününden bi kaç gün önce benden ayrıldı. bi başka kişiyle çıkmaya başladı. onla da sorunları oldu. ve ayrıldı şimdi bana yeniden ilgi gösteriyo ben ise her şeyi kabullenip yeni bi sayfa açmak istiyorum onunla. fakat o bana biz senle arkadaşken daha iyiyz deyip kestirip atuyor. Ona çok bağlandım...
Güncellemeler
+1 yıl
Herşeyde her an o aklıma geliyor. ve mağazau ay sonunda kapancak belki o başka şehre gidecek bu sefer onu hiç göremeyeceğim.bu beni dahada üzüyor...
Ona bağlandım kurtulamıyorum, ne yapmalıyım?