Unutamıyorum hala ona aşık mıyım? Yok sa intikam mı almak istiyorum?

Şimdi size durumu özetlicem ben geçen seneye kadar kızlara kafamı çokta takmazdm belkide adam gibi aşık olmadgmdandı bir kız cıktı karşıma aylarca peşimden koştu sevmediğim için istemedm ama en sonunda 19 şubatta cıktık ve 1;5 ay önce beni aldattıgı için ayrıldım bu kız benm için herşeyi yapardı çok seviyordu emindim.. Seviyorduk birbirimizi yani baya ben bu kıza şuana kadar hayatımda kimseye vermedgm kadar değer verdm sevdim geleceğimiz olduguna inandım ve asla ona ihanet etmedim ihaneti geç bir kızla tek kelime konusmadan bakmadım.. O ise çıktıgımız günlerde hep bir erkekle konusma ihtiyacı duyuyordu kızıyordum söz verdirtiyordm erkeklerle konusmasın die sonra gidip tekrar konusuodu aama ben onu o hali ile kabullendım kızsamda aşıktım ona neyse aldattıgını öğrendm ağladı ilk günler sonrada yüzsüzce suçu bana attı yok suçu kendınde ara biraz vs ben düşünüyorum düşünüyorum değer verdim mi verdim? Sevdim mi sevdim? Yanında oldum? Uzun uzun içimden geçen mesjlar attım? Her akşam arayıp halini sordum? Cinsel anlamdada ileri gitmeden aşırı derecede içimizden geçenleri yaptık? Tamamda peki benm suçum ne? 1,5 ay oldu her an aklımda.. Ben onu hala seviyormuyum yoksa intikam mı almak istiyorum ve nasıl unuturum yardımcı olun lütfen :(
Unutamıyorum hala ona aşık mıyım? Yok sa intikam mı almak istiyorum?