Merhaba...
Cafede gördüğüm garson bir kız var ... Onunla nasıl tanışabilirim tavsiyeleriniz ?
Cafede gördüğüm garson bir kız var ... Onunla nasıl tanışabilirim tavsiyeleriniz ?
Ben şöyle tanıştım.
Türk kahvesini titreye titreye getirdi masama koyarken döktü biraz. Sakin ol dedim ya, heyecan yapma. Özür diledi, yenisini getireceğini söyledi. Gitti getirdi bir tane daha, yalnız giderken önümdekini götürmeyi unuttu. Geldiğinde farketti önümdeki fincanı götürmeyi unuttuğunu. Yine pardon falan dedi. Otur dedim birlikte içelim. Mekan sahibiyle aram iyiydi zaten, kasada duruyodu göz kırptım. "Keyfine bak" anlamında başını eydi. Orda tanıştık kızla.
Bence geldiğinde açık açık söyle senden hoşlanıyorum diye. Ben geçen tanıştım cafede çalışan kızla iyi hoş muhabbet ettik.Hiç birşey bilmiyorsan yalandan adres sor cevaplasın falan ordan konuşmanın devamını getir.
Daha biraz once cafede oturuyordum yanliz basimaa acikmistim sonra catal bicagin arasina petecenin icinde bir kagit gördüm ismini ve numarasini birakmisti garson ...sevgilim oldugu icin ilgilenmedim kagidi oracikta biraktim sevgilimede anlattim iyi bir kiskandii tavir yaptii en azindan dursutum ...bilmem sende boyle bisi yapabilirsin
hayatımda hiç böyle birşey yapmadım şimdiye dek ...
sabah git cafeye otur akşama kadar orda otur sonra hesapla birlike tanışmak istediğini söyle kız seni beğendiyse ister belki yani
beğenmediyse de hesap girer diyorsun yani...
işte niye kırıp kıçımı uslu uslu oturuyorum sanıyorsun
hoşlandığımı söyleyip de aaa tamam saat kaçta buluşuyoruz diyenine rastlamadım...
aa öyle mi teşekkür ederim çok naziksiniz diyecek ...
adın gibi de eminim...
şimdiye dek hep böyle oldu da...
kendine güven ile bir alakası yok... ben gider konuşurum birşey eksilmez benden ancak bozuk plak gibi aynı şeyleri yaşamak sinir bozucu ...
Hep geçip gidiyor... Çok hoşlansam bile geçer gider diyorum öyle de oluyor... Ben evde kalacam bu gidişle...
birileri hep çıkıyor zaten... Lakin ben tepkisiz kalıyorum... Geçer gider diyorum... Ve geçiyor gidiyor.. olan bana oluyor...
Gerçekten izin vermek ya da vermemek benim elimde mi ?
Hür iradeyi etki altında bırakmamak nedir peki ? Yani karşındakinin hür iradesine saygılı olmak... "hayır" dediğinde aşkından ölsen de saygı duymak... Elin kolunun bağlı olması ?
nasıl yani?
beni kabul edecek diye bir kaide yok ki bu bir seçim olayı,zevk meselesi değil mi?
ben ayrıldım.. Evlilik işini yokuşa sürmek için...
Cevap
4Cevap
''bana bir çay bir de adınızı söyler misiniz ? '' de :))
adımdan kalmadı başka birşey versek derse ?
yuhhhh herkesin içinde mi ? seni bilmemde ben utanırım '' de :))
iyi ki gerçek hayattımda değilsin... Senin aklına uysam kesin dayak yerdim...
:))) ama dayak yerken bile eglenirdin..hayat bu her yerde eglence ve mutluluk :))
Şöyle bir laf vardı, yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Etkileme, tasarlanmış bir sürecin olağanmış gibi gösterilmesidir.
Anlayana sivrisinek saz :))
işini yapan kadına yavşamak etik bir davranış olmasa da kırmızıorlic'in cevabı güzel
Peki genel olarak bir kızla tanışmak, sevgili olma çabası vs. yavşaklık olmuyor mu ?
yavşaklık ayrı bir kavram. yavşamak ayrı bir kavram
o zaman yavşamak olarak düzeltiyim ?
bankadaki memura, kafedeki garsona, mağazadaki tezgahtara vs yazılmayı etik bulmuyorum. bu benim tercihim.
ben genel olarak yazılmaktan bahsetmiştim... Yazılmak başlı başına yavşamak değil mi ?
ortama göre değişir. gece klübünde yavşamak çok doğal bir davranışken, aynı kıza çay bahçesinde yavşayamazsın mesela. ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz. ben ortama göre davranıyorum
Aynı cafede garson olarak işe başla ilerde şef garson olursun
Kızı rahat bırakda işden kovulmasın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar