Erkek holsnadigi ya da sevdigi kiz tarafindan gormzden gelince o an erkek ne dusunur gururu kirilirmi
dusunceleri neler olur?
dusunceleri neler olur?
bazısı cok sevdım be ama o benı ıstemedı varsın mutlu olsun der,
bazısı uzulur sevgısı gun gectıkce nefrete doner,
bazısı vazgecmez,
bazısı kendısnı umursamaanı umursamaz
Ben mesela secimine saygı duyarım ne isterse onu yasar pişman olcak o derim aradan zaman gecer gercekten pısman oldugunu gorurum karsımdakının ama ona gerı donemem cunku o kendı secımını yasamıstır. sonuclarına katlanmak zorundadır sahıplenmem yane kesınlıkle.
isterse aşkımdan öleyim. daha once yasadıgımdan bu kadar kesın konusabılıyorum
ben açıkça söyliyim umursamayanı umursamam kim olursa olsun.ben zaten insanların yüzde 98ini önemsemeyen yapıya sahibim.onu umursuyosam benim için değerlidir lakin o aynı hassasiyetle yanıt vermiyosa kusura bakmasın.
Bir şey düşünmemesi gerektiğini bilir, erkeğine göre ne düşündüğü de değişir.
Ayrıca görmezden gelmek nedir?
Ya görürsün, ya görmezsin. Ortası mı olur bunun?
Illa bir dolaya sapacaksın, illa işleri zora sokup şevki kıracaksın. Yersiz yersiz hatun tripleri...
okurken gözlerim yaşardı
:D hhha
Biraz bozulur sanırım. önemsediyse peşinden koşarr önemsemediyse başka kızlarla ilgilenmeye devam eder
bilmiyorum onemsiyordu gibiydi galiba bir deneyim bakaiym gercekten benim icin neler yapar bu devirde oyle dusurst erkegi bulmak zor
dene bakalım
Cevap
17Cevap
Kesin ve net olarak söylüyorum, biter. Bir erkeği kendinizden soğutmak istiyorsanız yapacağınız en iyi şey, "u-mur-sa-ma-mak" altına imzamı atar kalıbımı basarım.
ya bende sogusun istemiyorum sadece kiymetimi bilsin istiyorum ben bakiyorm bakmior onceden bakiyordu ama simdi hic iste umursamasam diyorm acaba nasil olur ama bu yureksiz hic bir sey yapamaz
Kıymetini bilmesini istiyorsan o kişi için özel şeyler yapacaksın ve bunu epey bir süre yapacaksın ama buna rağmen bilmiyorsa demekki kıymetini bilemiyor demektir veya gerçekten kendini özel hissetmemiş demektir
bir sey yapmadm ama benim icin cok onemli olan okulumdan her zamn kaciyordum sirf onu gorebimek icin ;(
blmiyorum artik co buladim gerckten ne yapacagimi hic bilmiyorum seviyorum sevilmiyorum
Benim bahsettiğim şey tam olarak öyle birşey değil aslında. Mesela vaktini onunla geçirmeyi tercih etmen, onun için başka kızların yapmayacağı şeyleri yapman kısacası kendisini değerli hissettirecek şeyler. Gerçi erkek düşüncesi biraz değişik ya. Kızlar için hoş olan şeyler bizler için hoş olmayabiliyor. Aslında sana en güzel şeyi söyleyeyim sen kendin ol kazanacağını kaybedeceğini kendin olarak kazan ve kaybet. Olmazsada olmaz hiç boşver kafana takma.
Senin ondan hoşlanmadığın hissine kapılabilir ve cesareti kırılır karşına çıkmaya cesaret edemez.Yani bir nevi zor kız havası büründürmüş olursun onun gözünde
Benim ondan hoslandigimi biliyor galiba cunku kac kere benim ona baktigimda beni yakalmis oda bakiyor ama beni gormezden geliyor bende onu gormezden gelsem nasil olur oda kendini agirdan aliyor
ne yani erkeler zor kizlari sever diyorlar ama ben yapmacik degilim ben gercekten kimseyi umursamma kimseye bakmam ama ona bakiyorum ama daha hic gulumsemedim ona
o beni gormezden geliyor bende onu gormezden gelsem isler iyice rap sacina doner diye cok korkuyorum ;(
ne yapmam lazim sence
Ya biliyorum hoslaniyor o Zaman ne diye yanimdan gelip geciyor defalarca kasiliyor ama cok utangac
onceleri cok bakiyordu bu aralar bakmamaya basladi cunku ben ona dun cok ters baktim koktu galiba hayvancik :D
hoslandigindan emin degilim ama butun arkadalrina soylemis kendisi gelip geciyordu yanimdan yanliz gecemiyordu yanimdan arkadaslari onunla yanimdan geciyorlardi ama asiri utangac oyle boyle degil ben bakmayinca oda bakmiyor yani hoc caba harcamiyo gibime geldi
simdi o once beni gormezden geldi ben ona tebessum etsem kucuk dusmemmi onun yaninda?
zaten aylardir bekliyorum insan o kadarda cesaretsiz olmaz ya erkek dedinmi biraz cesaretli olur anam o ne kedi yavrusu gibi
tamam tebessum edecem yok yine beni gormzden gelirse artik bilmiyorum :(
tamam bakalim ne olacak simdi ayni ortamdayiz ama bakmiyo bile yuzume
sence bir ara ona kendimi gostermesem nasil olur yani varligimda kiymetimi bimeyen yokluugumda terbiye ederim diye bir laf varya
1 hafta falan ise yararmi sence belki beni dusnur neden artik gemiyor falan diye
deneyimde hic konusmadigim bir adamin beni ozledigini nerden anliyabilirim ki ya oyle bir sey yapmak istiyorum beni kaybetmekten korksn gelsin acilsn artik ama nasil bir sey cok dusundm hic bir sey bulamadm
ya ise yaramasa ya hepten sogursa :(
Yok ya hepten soğumaz bence seni seviyorsa sana dahada çok bağlanmaya başlayacaktır.
Seni kaybetmekten en çok korkması için sanki birisiyle çıkacakmışsın gibi yapabilirsin mesela sanki birisi sana teklif etmiş gibi bir haber falan kulağına giderse hem kıskanır hemde sen kaybettiini düşünerek ve seni kimseye kaptırmamak için gelip sana teklif edebilir.
Iyide nasil yapiyim ki bunu cok zor
Arkadaslrininda tanimiyorum ki gidip onun arkadaslrina soylesem
ama onun oturdgu masanin yaninda otursam okulda arkadasim gelse ee nedusnuyorsun onun teklifi hakkinda derse falan olurmu ki
ama bu nasil soyleyim cok tuhaf bir kisi yani hemen pes edenlerden hic caba gostermiyor
Hadi ya haydi insallah hic inanasim yok buna ama
ya erkek dedinmi biraz cesaretli olur yurekli olur anlamiyorum ya nerdeyse 8 ay falan oldu yani ama hala adamda tik yok ck siniliyim dun basladim aglamaya oda gordu acayp moralim bozuluyor onu gornce ama seviyoumda ne yapacagimi hic bilmiyorum ;(
sabir sabir valla sabir tasi oldum ya ;(
aylardir ya sencede seviyormu yani benim is yerime geliyor benim calitigim gunleride biliyor arkadasrini getirmisti is yerime kendisi utangac ya arkadasi muhabetti acmak istedi ama olmadi
adim gibi biliyorum adam bos degildi onceden ama simdi bilmiyorum sence oyle yapiyor ben ona aciliyim diyemi yoksa sogumusmu?
aglamamam elde mi be arkadas icim resmn yaniyor ya ;((((((((((((((((((((((((((
Bakmiyorki artik ama goz goze gelmeye calisacam ne yapiyim baska carem yok cok seviyorum yillar sonra bunu icimde hissetim ya adamin sadece gozlerine bakma stiyorum baska bir sey degil gozleri bni bu hale getirdi cunku ;(((((((((((((
belkide oyledir bilmiyorum ama insallah olur ve bir hafta falan gorunmemeye calisacam ona bakiyim nasil Our ;(((((((((((((((
insallah be aradasim hersey icin cok tesekkur ederim allah ne muradin varsa versin :)
O'an bir kaç kez daha denemeye kalkablir . Gene ters tepki yerse başkalarına gönlü kayabilir.
bile bile görmezden gelinirse evet olabilir ama bu erkek kız için değil her arkadaş için geçerlidir
Eskiden olsa erkek üzülür kirilir sanırım.Ama şimdiki zamanda kızlar ve erkekler çok atarlı olduğu için erkekde görmemezlikten gelir.Karşı misilleme yapar.
Kizdirir tahrik eder :) cinsel anlamda degil hirs anlaminda
Beni sallamıyorsa ben de sallamam. Çokta... link
başka kıza bakarım çokta tın durumu olyo bende gücenmeyin
çok seviniriz hoşumuza gider.
bilmiyordum bak :D
ben olsam bende görmemezlikten gelirim :)
sinir eder hırslandırır kızdırır
her erkek hirslanirmi yoksa bazilari pesedermi
kişinin karekterine bağlı
sinirlendirir hırslanır kinlenir
belli bir süre sonra senden soğuyacak merak etme
umrunda degilsem sallamazdım
hayal kırıklığı...
hmmm sevdim bak bunu :D
Gudurur gudurur
Hiç bir şey ahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar