Aldığım hediyeleri beğenmedi. Yanlış nerde?..

Sevgilimle 1 seneden uzun zamandır çıkıyoruz. Hiçbir sorun yok. Ama ben ona bu hafta 3 çift ayakkabı 1 de pantalon aldım (özel gün fln yok canım istedi aldım işte). Ama o bunları gördüğünde 'aşkım naptın sen yaa bu kadar ayakkabıyı napçam ben' dedi tatlı bi ifadeyle. sonra da şu sözleri ekledi 'aşkım ben bunları giyemem ki bu tür ayakkabıları sevmiyorum ben', böyle böyle ayakkabıları severim dedi bir tanesini beğendi kotu da dar paça ben giyemem bunu değiştirelim dedi. Çok üzüldüm...mutsuzluğum yüzüme yansımış olacak ki bana birşeyler söylenmeye başladı sanki ben ona kötü bir söz demişim gibi kendi kendine benle tartıştı. Anlam veremedim. Halbuki ben aklımda çok başka hayal etmiştim onun çok mutlu olduğunu bana sıkıca sarıldığını, aldıklarıma bayılacağını düşünmüştüm. Bu yüzden içim acıdı. Onu mutlu edemediğimi düşündüm ve bütün gün içimden hiç gitmedi. Pantalonu götürdü evine ailesine de danışmasını söyledim öyle yapacak. Bizimkiler çok beğendi pantalonu onun üstünde de. Ben böyle çırpınarak dersane için aldığım harçlıkları hiç harcamadan hatta yol parası vermemek için koca yolu yürüyerek gidip bu paraları biriktirip ona bunları aldığım ve verdiğim emeğin karşılığını göremedim gibi geldi. Her aldığım hediyenin içine de birer not iliştirdim. Ama baktı sadece okumadı pek kısa olanı okudu. Diğerlerini de sonra okuyacağını söyledi. Sarılmadı da. Yani çırpınışlarım boşa gitti. Onu mutlu edemedim. Ve doğru dürüst bi güzel söz bile alamadım. Acaba o erkek olduğu için ince düşünemediğinden mi böyle yaptı? Yoksa..yoksa. Bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin...(Yazım biraz uzun kusura bakmayın..)
Aldığım hediyeleri beğenmedi. Yanlış nerde?..