Hayır yoktur ...
Evet vardır ...
Diğer ... ( Belirtiniz ... ? )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şarkıyı ilk defa dinliyorum.Ve bu şiir bence duyguları dile getiriyor.
Aşkı Umut Etmek Aşk Kadar Güzel Aslında...
Hiç Olmasan da Varlığını Özlemek... Bilmesem de Ellerinin Sıcaklığını Ellerine Dokunabilmeyi Düşlemek... Uyanmak Gece Yarıları Uykularımdan Yanımda Olmayışını Anlasam Bile ve Hiç Gelmeyeceğini Bile Bile Gözlerimi Kapı Eşiğine Dikip Beklemek... Hayalinle Avutmak Kendimi, Sen Duymasan da Seni Sevdiğimi Söylemek... Dizlerinde Uzanmak ve Unutmak Bütün Acılarımı...
Bir An Olsun Düşürmeden Dilimden Adını Sana ve Seni Anlatan Şeylere Gülümseyebilmek ve Yitirmeden Düşümde ki Seni Bir Çocuk Misali Büyütebilmek Umut Ettiğim O Aşk'ını...
Seni Umut Etmek Seni Sevmek Kadar Güzel Aslında...
Sorgusuzca Ömrümü Sana Adayabilmek ve Durdurabilmek Bütün Saatleri Varlığında... Sonra Yakıp Yıkabilmek Bir Anı Bile Yokluğunda... Bütün Yokluklara Dünyayı Dar Edebilmek...
Seni Umut Etmek Senin Olmak Kadar Güzel Aslında...
Ellerimi Ellerine Gözlerimi Gözlerine Katıp da Yanına Bir de Sevdamı Tutabilmek... Senin Olmak Hani Her Şeyimle ve Bütün Varlığımla... Seni Umut Etmek Hani Düşlerimi Yıldızlara Çaldığımda Aysız Gecelerde...
Bin Umutla Bir Umuda Kucak Açtığında Yüreğim ve İnatla Adını Haykırdığımda Binlerce İçerimde, Sen Yerine Yalnızlığıma Sarılıp ta Sevdamı Rüzgara Katıp, Sana Ulaşmasını Umduğumda Önce Dokunmalı Rüzgar Yüzüne Kulağına Fısıldamalı Seni Sevdiğimi Sonra...
Seni Umut Etmek Sen Kadar Güzel Aslında...
Gözlerin Kadar ve İçime İşleyen Sıcaklığında ve Beni Esir Eden Her Baktığında Yüreğin Kadar Dokunulmamış... Hayallerin Kadar Çalınmamış ve Umut Etmek Yıllar Alıp Götürse de Her Defasında Senden, Bir Çok Şeyi Yüreğinde Bana Ait Bir Yerin Olabilme İhtimalini...
Seni Umut Etmek Seninle Yaşamak Kadar Güzel Aslında...
Bin Yerinden Kırılmış Olsa da Yüreğin, Yangın Yeri de Olsa Düşlerin, Etrafında Bir Kale Gibi Sağlam Durabilmek ve Unutturabilmek Yaşanmışlıklarını ve Yaşatabilmek En Yaşanası Halinde Aşk'ı...
Acılarını Unutturabilmek ve Ölene Dek Sevmek Deli Gibi... Yüreğinin Kırgınlıklarını Unutturabilmek ve Sarabilmek Kanayan Yaralarını...
Öyleyse Ne Engelliyor Bizi, Ne Duruyoruz O Zaman İkimizde?
Uzat Ellerini ve Tut Sıkıca Sana Uzanmış Ellerimi...
Sarıl Sonra Şöyle Sıkıca ve Unut Bütün Unutmak İstediklerini...
Sarıl Şöyle Sımsıkı Bana ve Unuttur Bana da Altında Ezildiğim Geçmişimi...
Hadi Biraz Cesaret Uzan ve Tut Seni Bekleyen Yüreğimi...!
umudum sonsuzdur...
bu resmi: link
bu şarkısı:
Azizim 10 puan benden
Ama en fazla 5 varmış 5 verdim
Aşk'ta beklenti var tabi ya olmaz mı..
Seviyorsun kızı, sende ondan bekliyorsun birşeyler..
Yani ne biliyim.. Karşılıksız kalınca insana koyuyor be abi..
Umutlar var her daim ama... Olmayınca Allah selamet versin deyip geçmeli
sem abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
keşke oooo'yu uzatmasaydınız :D
%100 kesinlikte beklenti vardır... Beklenti olmayınca direk söner.
Beklentim olmadan aşık oluyorum diyen bile içinde bilinç altında bir beklenti içindedir ve kendisi bile farkında değildir.
Cevap
12Cevap
Eğer kalbimizin içinde ona karşı bir kıvılcım tanesi bile varsa kesinlikle umut vardır. O kıvılcımı alevlendirebilmek için umutla ve sabırla beklemek gerekir. Yeterki o gelsin ve kalbimizdeki ateşi yaksın. Aşkı doyasıya yaşayalım diye beklemek lazım bence bıkmadan.
vaardır elbet :)
snein nerdeyse bütn sorularını not defterime kaydediyorum
güzel soruların var ;)
Sanırım sizi sıkmıyorumdur böyle Aşk sorularından ... :(
yoo
tamtersi nerde aşk geçiyorsa orda ben varım ;)
Bazen diyorum kendime acaba sıkıyormuyum diye böyle sorular sorarak ... :(
yok ya
ben snein sorularını beğeniyorum :)
vve eminim bir çok kişi de beğeniyordur
Çok teşekkür ederim ...
insanların kendi kendini avuttuğu bir umut vardır sadece, olacak olan zaten olur.
insanların mucize bir beklemesi sadece zamanla olacagına inanmak istemesinden
Evet,aşkta her zaman bir umut vardı,umut olmasa adı aşk olmazdı zaten.Seven insan en imkansız anlarda bile hep umut eder,umudunu kaybetmek istemez.Çünkü AŞIKTIR..
seni umutlu görmek beni çok sevindirdi hadi şunu dinle de neşen yerine gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=TlJlE-8xzAo:))
Askta umut olmasa olmaz kı cunku sen karsındakının hıslerını blıemezsın beklersın zaten sen tavırlarından anlarsın
Vardır hep mutlu olmayı umarız ve genellikle de acı çekeriz.
umut vardır beklenti yoktur beklenti varsa aşk olmaz alışveriş olur
umut filan bağlamayın arkadaş boşa bekliyorsun hep hayal kırıklığı var sonunda yolunuza bakın hem sizi hem aşkınızı hak edene verin..
Ayrılsanız bile hala o yanıdnaymıs gibi davranıp bir gun gelecegını bılıyorsan bu umuttur evet var umut ınanıyorum var be var beklıyorum
Aşkta yanmak vardır. Sevinçten acı çekmek vardır. Aşkta tapmak, yok olup gitmek vardır... Aşık olasım geldi be ya... :D
çıkar ilişkilerinde umutta vardır beklentide gerçek aşkta yoktur karşılığının bulmak zorunda değildir aşk
aşk var ise umut vardır
umut var ise vuslat vardır
vuslat var ise aşk yoktur..
evrim aşk'a geçirdiği için ne umut kaldı ne başka bişey
Ömür boyu beklerim ama bos.. umudum kalmadi imkansiz artık
nefes alıyorsak hala bir umut var demektir
teşekkürler :)
Rica ederim ...
sahi mi? umut yeterli mi? umut etmelimiyim? bunu konuşalım. dedim ama ekleyemedim. :(
Aşkta özel bir umut vardır.
Modamı oldu ya bu şarkınız buda resminiz meselesi
Aşk umut ve Acının birleşimidir.
Evet vardır ...
evet her zaman vardır umutlar beklentiler vs
aşk diye bişey yokturr
umut her zaman vardır
vardır
.
Evet vardır ...
Evet vardır ...
Vardııırr