Öncelikle Tüm müslüman aleminin Kurban bayramına kutluyorum. Ve direkt soruma geçiyorum;Yaklaşık bir ay önce sevgilimden ayrıldım.Aramızda yaş farkı biraz vardı ben 23 o 34 idi.Kötü bir ayrılık yaşadık, onun için çokta kötü olmayabilir ama benim için kesinlikle çok kötüydü. Onu elbette unutacağım ama söylediği sözleri hiçbir zaman unutmayacağım derin izler açtı. Ayrılık sebebimiz eften püften bir sebepti, ona göre ciddi bir sebeptı. Her şeyi abarttığı gibi bu olayı da abartıp ayrıldık. Ayrılma sebebimize kısaca değineyim; geçmiş ilişkileri yüzünden tartıştık üzerine birkaç sorun daha eklendi tartışma büyüdü,aslında onun tarafında büyüdü, ben susan taraftım.Neyse çok ayrıntıya girmeyeyım , ben ayrılmamak için direndim , söylediği onca hakarete rağmen hepsini yuttum, sadece ileride pişmanlık yaşamamak için. Çünkü benim inandığım bir şey vardır ; öfkeyle kalkan zararla oturur, geri dönüşü olmayacak ağır sözler söylemek istemedim ve her zaman "Çıkarken sakın kapıyı sert kapatma. Bir gün geri dönmek isteyebilirsin"sözü hep kulağımın arkasında olmuştur, o yüzden bugüne dek kimseye telafisi zor olacak ağır sözler söylemedim. Ama sanırım söylemem gerekiyormuş , son ilişkimden bunu çıkardım. Kendisi ondan soğayım diye oldukça ağır hakaretlerde bulundu bana. hepsini yuttum. Arkadaşıma da demiş ; " X'e beni kötüle, beni kötü bilsin , eğer beni unutacaksa beni kötüle , sana hakkım helaldır " demiş. Nedir bu saçmalık yaa :) Böyle yaparak bana iyililik mi yapı ? Tabiki de hayır. Beni iyice mahfetti. Neydi benden kaçacak ve seni kötü adam bilmemi isteyecek kadar o ciddi sebep diye kendime sormadan edemiyorum. Cidden çok şaşırıyorum arkadaşlar yaa, yaa neden bu kadar soğutmaya meraklıydı anlamadım. Bir tartışma yaşadık diye ilişkiyi bu kadar imkansız kılmaya sebep neydi anlamıyorum . Ve bu insanlar hiç mi düşünmez; o kapıyı sert çarpıyorum ama bir gün o kapıya muhtaç olurum diye ? şaşırıyorum ben insanların bu özgüvenini valla . Dünya hali ne olacağımız hiç belli olmaz, yarınımızın bile garantisi yokken bu kadar keskin kendinden emin cümleler kurmak şaşırtıcı.
Biraz içerledim arkadaşlar, hazır yarında tatilken derdimi sizlerle paylaştım :) Siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında ?
Biraz içerledim arkadaşlar, hazır yarında tatilken derdimi sizlerle paylaştım :) Siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil