Ter kokusu demıyorum dıkkat. Ten kokusu,ne zaman ve nasıl cezbedıcı gelır ?
Evet,etkileyicidir.
Hayır,itici gelir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temizliğine önem veren insanın doğal kokusu çok hoş oluyor. O nedenle, etkileyicidir..
Ne Zaman cezbeder; Temiz tene hafif çiçek kokulu parfümler losyonlar sürüldüğünde etkisi geçtikten sonra tende kalan o mayhoş koku harikadır.
Heleki partnerinizde alıyorsanız bu kokuyu işte o zaman daha harikadır.. Ama tenine iyi bakmıyorsan ten kokusu tere dönüşür..
Evet aşırı önemli. Misal dudakların tadı da çok farklı bence.
Her insanın kokusu farklıdır. Yani zaten insanlarla olan ilişkilerimizi belirleyen en önemli faktörlerden biri kokularıdır. İç güdüsel olarak değerlendirmeye alıyoruz insanları kokularıyla.
Bir kadının teninin kokusu beni cezbedebildiği gibi itici de gelebilir.
Koklaya koklaya öpmek tabiri vardır ya, işte doyum olmaz ona.
Kardeşim ter kokusu şöyle bir şeydir.O gün yediklerinin kokusunu sıvılaşması gibi bir şey diye duymuştum ama sadece kulaktan kulağa gelen bir şey ne kdar gerçekçi bilemem. Ve parfümler ten kokusu ile karışır bu ortaya daha güzel bir koku çıkartır.Parfümünü iyi seç :)
Cevap
56Cevap
Ten kokusu, sevilen insanın burnuna kokar ama öyle herkes farkedemez o ince narin kokuyu. Ben onu bir kere kokluyorum göğsünde yatarken, sonra tekrar kokluyorum,sonra yine. Kendimi sorgular oldum onun yüzünden, köpekgillerden evrim geçirmiş gibiyim :D
B dedim çünkü ben ten kokusu duyumsayamıyorum. hep bu kimyasallar yüzünden. banyoda kokulu kokulu duş jelleri kullanıyorum tenim hep duş jeli kokuyor yani. sevgilim de parfüm kokuyor. bilemem böyle şeyler...
Onlar da güzel kokar:)
düşün bakalım. ben ten kokusunu dikkate alan bir insan değilim. sevgilim çok güzel parfüm kokuyor bebeğim benim. ha koku çok mu önemli? hayır erkeğin nasıl koktugu zerre önemli değil karakterine tipine herşeyine aşıkken, sizin tabirinizle güzel kokan bir erkek beş para etmez durumunda benim açımdan...
Eğer bakımlı güzel ve pis kokmuyorsa tabiiki güzeldir. Ben hiç parfüm deodorant vs. kullanmam. Ama hiç bir bayanda ten kokumu beğenmemezlik yapmamıştır. Hergün 2 defa duş yapınca.
kesinlikle etkiliyicidir.. ne zaman olduğunu söylemek zor ama sevdiğin insanlaysan ve romantik bir yakınlaşma söz konusu ise o an o ten kokusu herşeyden güzel gelir insana ...
sevgiliye sarıldığında hafiften boynunu öpüp mis gibi kokladığında çekici gelir, cezbeder (:
birini sevmeden o kokuyu ayırt edemezsin.istediğin kadar birlikte uyu,istediğin kadar seviş.eğer başını omzuna,dudagını da boynuna dayayıp 'işte benim sende vazgeçemeyeceğim şey bu' diyemiyorsan o kokunun senin için bir anlamı yoktur.
Herkesin teni güzel kokmuyor ama..Güzel kokanlar etkileyici gelir sadece.
Banyo sonrası hissettiğin ten kokusu fevkaledenin fevkindedir. Hiçbir parfüme değişmem. Baştan çıkarıcı ve kışkırtıcı olur..
evet etkileyicidir...öyle etkileyicidirki ben onun etkisinden yıllarca çıkamayacagım belki...O ise artık baskasının ten kokusuna alışacak ...
:(
sevgililerim hep bebek gibi koktuğumu söylerlerdi süt kokusu gibi onlarcasi söyledi bir kiside değil koltuk altimi kokmarlardi iyğğranççç
Elbette doğuştan soğan gibi kokan insanlar var, hormonlarından mı yediğinden mi içtiğinden mi bilinmez! ne büyük trajedi o insan için.
temizlikle alakalı bence tabi bide sevmekle.annelerimiz mesela hem temizler hem severiz anne bu sonuçta bakışı kokusu başka :)
Ama sevgili anlamında sevdiğin kişi nasıl biri olursa olsun baştan çıkarır eni kokusu :)
erkeğinin parfümüyle kendi teninin kokusu karışınca 10 numara 5 yıldız olurr :)
:) Sevgilimin ve annemin ten kokuları ımmm cok guzel ya :)
evet etkileyicidir seveceğin kişiyi seçmende büyük bir etkisi olduğu isveçli bilim adamları tarafından test edilip onaylanmıştır.
Etkileyicidir.
Bazıları tarçın gibi kokar,bazıları krema gibi,bazıları yağmur gibi falan filan...
ten kokusu özellikle sevdiğin insanın etkileyicidir her insanın değil (:
A diyorum, ben sevgilimin ten kokusuna bagiliyorum, isterse ter koksun cunku seviyorum aşığım :-)
sevdiğim kadının kokusunu elimden alanın canını alırım :) o kadarrr :DD
Sevdiğin kadının kokusu bir başkadır dostum.O Farklı birşey:)
Ten kokusu güzeldir kişiye hastır. Hele sevgilinin ten kokusunu biliyorsan gözün kapalı onu 10 kişi arasından seçebilirsin.
Ten kokusu kişiye özeldir. Fakat insanlar artık ten kokusu yerine parfüm kokmayı daha çok tercih ediyorlar...
Kesinlikle öyle. Kimi zaman kendi ten kokusu bile oldukça çekici gelebiliyor kişiye. Bir birleşimin en cezbedici kokusudur ten kokusu.
ismini hatırlayamadığım kızların kokuları hala burnumdaysa, kesinlikle etkileyicidir...
Ten kokusu güzel kokuyor mu ki.Bazılarının ki ekşi ekşi kokuyor ığhhhh
Erojen bölgelerden salgılanan kokular her kadını/erkeği farklı etkiler.Yani aynı kişiden yayılan koku farklı kişilerde farklı etki bırakabilir.
Perfume: The Story of a Murderer...İzlemeniz gereken bir film...Ama baştan diyeyim,biraz mideniz bulanabilir.
Annemin ten kokusu bir başka. Özel bir parfüm gibi. Sadece onun mis kokusunu severim.
eski sevgilim bebek gibi koktuğumu söylüyordu bunu sürekli dile getirmes etkilendiği anlamına geliyor galiba
bence ten kokusu her zaman etkileyici ve çekici gelir bana ve haz veriri tahrik eder
ya annemin ten kokusuna doyamam sarılınca anlatılmaz bir huzur veriyor
sanırım erkeklerin ter kokusu kızlar almıyor, bizde kızların kini. böyle çekici oluyoruz. ama hemcinslerimizin kokusu berbat.
bence etkıleyıcı esımın ten kokusu mesela benı cok tahrık eder..
herkese uyumlu olduğu ten çekici gelir. en önemli şeylerden biridir ilişkide..
Ten kokusu ve ten uyumu bence ilişkideki kilit noktalar.
ten uyumu denen bişey var cezbecidi hale getiremediğin
Türkiyeden bahsediyoruz burada ten kokusu değil TER kokusu var daha çok
Sevdiğin veya alıştığın birinin kokusu kötü de olsa insanı olumlu yönde etkiliyor.
Kesinlikle etkiler ya da uzaklaştırır.Kimyasal kokular nasıl insanı cezbediyo ise bu da o işte
Elbette etkileyicidir.
İnsana has koku bu sonuçta.
Ten Kokusuyla ve Terle beraber sevişicen Deli gibi =)
parfümden öte bir koku ten kokusudur kardeşim ten kokusu kadar güzel bir koku yoktur selametle.
Bazen herşeyi unutturan bir koku o ve sevdiğine özgü bir his :)
Sevdiğimin ten kokusu bir ayrı gelir sarılıp bırakmamak lazım aslında :D
2-3 yil once kadar ten kokum bebek gibi kokardi artik hic koku yok gunahkar olduk cok galiba
Sevişirken özellikle insanın iliğine kadar işler, beni çok etkiler. Parfüm değil ten kokusu..
ten kokusu çok etkileyicidir etkisi ten uyumunu getirir ve mutlu son :)
tabiki etkileycidir ozelikle sevgilimin ten kokusna bayilirim sarilip saatlerce koklarim
ten kokusu etkiler sevdiğinin
banyodan sonra tertemiz
kokusu harikadır
duş aldıktan 1 gun sonra kı kokunuz ten kokusudur...1 gün boyunca terlemeyın ama :D
Kesinlikle etkileicidir... ten uyumu diye bişey var...
Kendi ten kokusuna tahrik olan bir egoistim ben burda nasıl etkileyici olmasın :D
Annelerin ve bebeklerin kokusu son derece etkileyicidir
benim ten kokumu eski sevgilim çok seviyordu sarıldıgımızda üstümde kalan o kokunu çok özledim diyordu etkileyicidir bence bu yüzden :)
eğer leş gibi ter ya da sigara kokuyorsa iticidir hem de çok iticidir..
Ten kokusundan etkilendiğim biri olmadı. Ama kiminle birlikte olduysam benimkini çekici buldular
Evet,etkileyicidir.
Etkileyici,çıldırtıcı,kışkırtıcı...
tabiiki etkileyicidir.. ;)
Dokunduğum hiç bir ten,senin gibi kokmuyooor <3
Etkileyicidir tabi ki.
En İyi Cevaplar