Sizin erkekte ilk baktığınız yer neresidir ilginizi çeken yer mesela ense bazılarına seksi geliyormuş aynı şekilde boyun , ense ensedir bunu seksi yapan sizce nedir veya kafa şekli mi tam anlayamadım ama ? :)
Cevabın nedir?
ben bi erkekten gerçekten hoşlandığımı arkasına dönüken ensesine baktığımda anlıyorum. sanki onun ensesinde diğerlerinde olmayan bi şey varmıs gibi geliyor, tarif edemiyorum ama cok etkileyici oluyor hoslanıyrsam..
11 Yorumla
Ense traşı iyiyse ilgimi çekebilir
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Enseden ziyade bence bir erkeği çekici yapan omuzları oluyor ve de kolları.Boy kilo oranı iyiyse her türlü dikkat çeker.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn hasas noktamdan biridir valla, enseye karsi bir zaafim var :p
Ama ense güzel olmali yani killi sacli degil, ense trasi olmali, birde bronz yada bugday tenliyse :))02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaska bir cekiciligi oluyor ne yalan söylim dokunup kendime cekesim geliyor
Ense değil ama boyun güzeldir. Bir de tatlı tatlı parfümler sürülmüşse :P
00 Yorumla
+1 yılGenelde insanların karşı cinsin boynuna ve ensesine odaklandığı cart curt falan derler de, ben hiç dikkat etmedim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet dostum kankalarımın boyun ve enselerine bakıyorum sürekli :))
00 Yorumla
+1 yılEvet en basta o bolgelere bakıyorum zaten.ensesı bakımlıysa hele cok ılgımı ceker.
00 Yorumla
+1 yılYürüde ense traşini görelim dedikleri şey bu olsa gerek
10 Yorumla
+1 yılgelmiyor
en dikatimi çeken şey uzun boyu beyaz teni olur :D10 Yorumlaİyi anlatabileydin biz de anlyp cevap vereydik iyiydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı. ense boyun ilgimi çekmedi hiç
00 Yorumlaevettt özellikle bi elim saçlarındayken.
00 YorumlaAdem elması var ise candır.
01 YorumlaHayır ya dikkat etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılevetttt :))
13 Yorumla- +1 yıl
uzun boylu erkeklerın ve kıvırcık saçlı ve bırazda sarışın olan erkeklerın :D boynu ozellıkle ilgimi çekiyo. uzun boyunlar ve beyaz tenlı olanlar
- +1 yıl
oha ben ama kıvırcık değilim :D
heee geliyor :)))
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem