Sevdiğim cocuğun sevgilisi varmış sonradan öğrendim ben samimyetsiz davranıyorum mesela arkam dönük oturuyorum arkamı donüyorum bana baktığını farkediyorum bana soru soruyor konuşmaya çalışıyor ayrıca ayrı sehirlerdeyiz ve sık sık bir arada değiliz bende sevgilisi var diye yüz vermiyorum sizce neden böyle yapıyor hoslaniyo olabilir mi sevgilisi var iste ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bakar ya :) Benim sevdğim çocuk sevgilisi varken bana şuan sevgilim var ama sonrasını bilemem olabilir demişti düşün :D ve de olmadı olamadı kader meselesi biraz o direk seni seviyo diyemem ama belki hoşuna gitmişsindir ya da senn onu sevdiğini anlamıştır enm durum gibi
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilgisi olması farklı hoşuna gitmesi bambaşka sadece hoşuna gitmiştir sonuçta beğendiğim hoş bulduğum biri nin beni sevdiğini anlasam bende böle şeyler yapardım :)
Soran+1 yılİcimi ferahlattınız hiç degilse begeniyo beni ama yinede soğuk davranmaya çirkeflik yapmaya devam edicem :D
+1 yılevet hoslaniyor olabilir ama hic tekin birine benzemiyor.. sevgilisi varken baska bir kiza bakiyor ve ilerde aynisini sanada yapar... hic dogru degil...
70 Yorumla
+1 yılMum kokulu yastığında saçların terlerken gözlerin parıldıyor ve bir çalıkuşu edasında esniyorsun.Sabah güneşi ensene vuruyor ve bambu ağaçlarıyla yapılmış barakamızda avlanıyoruz.Bir düşün.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım ?
Canım o ayrı sen ayrısın diye düşünüyor çocuk...
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Sevgilisi var diye hayata gözlerini kapatacak değil ya. Demek ki sen sevgilisinden daha çekicisin. Seninle işler yürürse zaten sevgilisinden yarılır.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenzeri benim başıma geldi.sevgilisi varmış ama çocuk benle ilgileniyo.senin çocuk bence sevgilisini fazla umursamıyor diye düşünüyorum.ama aynen fazla mal göz çıkarmaz diye de düşünüyor olabilir. çocuğun hal ve hareketleri nasıl sana karşı?
35 Yorumla
Soran+1 yılKibar her zaman yol verir elimde ağır bisey gördü mü yardım eder utanır bakışlarını kaçırır ama artık uzun süre bakıyor gözlerime
Cevap sahibi+1 yılsana bir taktik , bir erkeğin sana karşı ne hissettiğini merak ediyosan,diğer kızlara nasıl davrandığını gözlemle. onlarla çok samimi olup seninle pek ilgilenmiyosa ama ilgisini de hissediyosan somut bişey yoksa yani- hoşlanıyodur.ya da aynı şekilde,hiçbi kızla iletişim kurmayıp senle konuşuyosa vs yani kısacası hoşlanan eerkek hoşlandığı kıza diğer kızlara davrandığından farklı davranır.o sana farklı mı davranıyo?
Soran+1 yılBütün kızlara karsı kibar yani iyi davranır bende çok bulunmadım başka kızlarla olduğu ortamda ama herkese kibar
Cevap sahibi+1 yılo zaman karakteri de öyle olabilir. sevgilisi var ve sevgilisinin var olduğunu senin bildiğini biliyo mu ?
Soran+1 yılBiliyordur herhalde
+1 yılfazla MAL göz çıkarmaz demisler mal olma
52 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davranarak ve yüzüne bile bakmayarak mal olmadığımı ispatlıyorum zaten.
- +1 yıl
dogru olanı yapıyorsun tebrik ederm
hoşlanmıyordur da giderin vardır ondan bakıyordur ;)
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöğrenebildin mi seviyomuymuş?
14 Yorumla
Soran+1 yılAnılarım depreşti be su an bakıyorum ne akılla sevmisim nasıl onun beni sevdigini düşünmüşüm bilmiyorum çok canım yandı çok ağladım ama geçti yani sevgilisi onu aldattı ayrıldılar uzun zamandır da görmüyorum bu soruyu da iki sene önce yazmış olabilirim neyse öyle işte elde var hiç diyeyim bari😊
Cevap sahibi+1 yılaynı durum bendede var yani sevmiyomuymuş off :( ama yaa skdjfs
Soran+1 yılSevmiyorlar canım keyfine bakıyorlar zaten sana sadece bakan gelip açılmayan bir halt yapmayan erkekten bir hayır gelmez boşuna kendini bağlama ben hayatım boyunca böyle birini sevmek gibi bir hataya dusmicem çünkü çok acılı
Aynisinin erkek versionu?
10 Yorumla
+1 yılSen ona bakma
30 Yorumla
+1 yılSenin yaş kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl18
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi