+1 yılkesin bişey söylemek imkansız her insan birbirinden çok başkadır söyledikleride anlşadıklarıda istisnalar dışında çoğu erkeğin yapısında naziklik yoktur yada kibarlık ki erkeğin fıtratında yok ama sahiplenmek başka güzelim sahiplenme kelimesidir erkekten duyman doğal ama sana şunu söyliyim bi erkek senin için eşsiz bi iltifat ederse yani maavi gözlerin için mesela mavişim işte bu gerçektir %100 canım cicim falan bunlar hikaye sözlerinin ardından niyetini görmeye çalış öptüm kelimesi daha kompliman kim ne derse desin bu görüşüm aşkın yarısı erkeğin gözünde fiziksel çekiciliktir öptüm kelimesi seni fiziksel açıdan beğenen erkekten duytulabilicek bi söz bunun için zaman ve hatrı sayılır bi güzellik gerekir ama benim fikrim ciddi düşündüğün şeylere ciddi emek harca gerçekten sevgiyi anlamak istiyorsan onun sana sadece sana özel davranışlarını ölç bu şekilde sana ilgisini tam olarak ömlce bilirsin?UNUTMA herkezin bir parmak izi olduğu gibi birde karakteri vardır sabırla onun NİYETİNİ çözmeye çalış ki zamanla belli eder? kaybedesen üzülürsün ama kazanırsan sevinirsin emeksiz yemek olmaz ama herşey ölçüsünde ;)
10 Yorumla
Bir erkeğin fazla samimi olmadığı veya yeni tanıştığı kızlara sürekli güzelim, öptüm, canım vs.vs. ifadelerle hitap etmeyi alışkanlık edinmesi bence yavşaklık veya çapkınlık göstergesi.
Bu ifadeler iki insan arasında samimiyet gerektiren ifadelerdir çünkü. Mesela, çok yakın arkadaşına söyler, orada bi yavşaklık olmaz, no prob. Ama her tanıştığı kıza öyle yapmacık yapmacık canım, öptm vs.vs. diyen tipler bana samimi gelmiyor.
Bu tiplerin bi de kız versiyonu var tabii, daha beter. link08 Yorumla
Soran+1 yılya çocuk hiç yavşak bi tip değil tam tersi çok kibar ve nazik bu kelimeleri de mesaj arasında kullandı direkt yüz yüze söylemedi yani onun yavşaklığından değil bu
Soran+1 yılyok kesinlikle öyle biri değil çok kibar ve iyi biri bu bilgilerin ışığında sence neden bana öyle diyor?
Soran+1 yılkafamı niye karıştırmak istesin ki?
Soran+1 yılvalla bu ifadeleri başkasına kullanıyor mu hiç bilmiyorum duymadım ben ama baya ilgili bana daha sadece 1 gün görüşmemize rağmen ben onu facebooktan ekledim ve orda benle konuştu resimlerimi beğendi falan ara ara da mesaj atar ve facede konuşur benle
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısı banada oldu tatlım dedi bende tersledim adımla hitap etmen yeterli dedim oda kusura bakma ağız alışkanlığı dedi. s fonra ben çok sert yapıtğımı düşündüm tatlım bu aşamada denilmiycek bi söz tarzında bi yazı yazıyazdım kusura bakma dedim . oda yok kusura bakmadım ama fazla abarttın ben kuzenlerimide öyle diyodum sana yanlışlıkla dedim dedi sonra biz bunla 20 gün hiç konuşmadık sonra beni facette gördü sen bana kızgınmısın dedi şimdi yine eskisi gibi konuşuyoz bence yaptığım iyi oldu herşeyin bi zamanı var
00 Yorumla
belki konuşma tarzı öyledir. belkide ilgimi alakamı anlasın diye olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. Herkesin söyleme amacı farklıdır , kimisi hiçbir niyet gütmeden söyler , kimiside ilgisini belli etmek amacı ile söyler .
00 Yorumlasende ona optum de belki daha ileri gidip baska seylerde der
03 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha
+1 yılo çok farkeder çocuk yabancıysa bu sözcükler onun için doğaldır takılma
00 Yorumla
+1 yılGüzelim demesi öylesine olabilir. Ben de kullanırım, anneme bile derim.
01 Yorumla- +1 yıl
Arnavutlar da bizim gibidir merak etme.
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler sapık değildir tatlım.Böyle hitap sözcükleri kullandığımızda kibarlıktan kullanıyoruzdur.Biyerleriniz kalkmasın hemen güzelim...
00 Yorumlakibarlıkdanda olabilir senden bir şeylerde bekleyebilir canım cicim bebeğim :D
00 YorumlaEn güzel cevabı aslında kendisi verir yani bunu yapmasının tam olarak sebebini bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yıl2 sebep var
1- ya ilgisi var
2- ya da homo:D010 Yorumla
Soran+1 yılhomo değil o zaman:D
- +1 yıl
o zaman mercimeği fırına sürecek:D
Soran+1 yılçözemedim ben bu işi öylesine de diyor olabilir ama...
- +1 yıl
o zaman içten içe zamparalığı var. vurucu tim yani:D
Soran+1 yılyok ya çok kibar çocuk hiç öyle biri değil ama kökeni yabancı belki de ondan daha genişler bu konularda
- +1 yıl
bilemem. onun töresine göre hareket edeceksen burdaki sorunun anlamı ne?
Soran+1 yılnasıl anlamı ne? davranışlarının nedenini merak ettim
- +1 yıl
arnavutlar rahat oluyorsa sana göre burda neden karakter analizi istiyorsun ki. ben söylüyorum sen rahat oluyorlar diyorsun. sana aşık mı dedirteceksin yani? bu mu?
Soran+1 yılyok ya
- +1 yıl
ne o zaman?:)
yaw lafın gelişi sölemiştir neden üstüne alıosun
06 Yorumla
Soran+1 yılelektriğimiz iyi çocukla bilemiyorum ...
Soran+1 yılneden sonu hüsran olur diye mi?
Soran+1 yılpeki tamam canım sağol):
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Tekin değil. Bunu anlarım ben.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmış senden işte uzatma.
00 Yorumla
+1 yılHemen havalara girme derim :))
00 Yorumlazarf atar sana yavrum
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
sanmıorummm
03 Yorumla
Soran+1 yılöylesine mi diyor bu?
Soran+1 yıltamam canım
bazıları p.çliğine yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi daha görüşene kadar yedekte tutma şeysi.
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek ya:)
Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. ilgilidir bence..
00 Yorumlaümit fakirin ekmeği sende haklısın
00 Yorumla
+1 yılgayet laubali
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne