Hep böyle hissediyorum sanki kardeşim onlar için daha önemli. Geçenlerde annemle tartıştık ben ağzıma geleni söyledim bana tokat attı kardeşim daha beterini yaptı ona ağza alınmıycak laflar söyledi annemi itti falan ve annem tokat atmayı bırakın sakinleştirmeye çalıştı. Tabiki vurmasından yana değilim ama neden bana gösterdiği tepkiyi ona göstermedi benim kafamı kurcalayan o. Ben 12 saat çalşyrm haliyle evde 3-4 saat geçirebiliyorum annem babam kardeşim sürekli birlikteler ama artık çok canım sıkılmaya başladı kendimi değersiz hissediyorum sürekli bunu düşünüp üzülüyorum az önce kardeşimle tartıştım annem yine onu savunuyor. Bıktım artık bazen acaba evlatlıkmıyım diye düşünmüyor değilim. Kendimi evde herkesten çok uzak hissediyorum dün akşam babam eve geldi kardeşimle konuştu bana nbr bile demedi benim suçum ne olabilir düşünüyorum ama öyle çok büyük bir hata yapmadım.
uzun oldu ama kusura bakmayın gerçekten içimi dökmeye ihtiyacım başka ne yapabilirim?
uzun oldu ama kusura bakmayın gerçekten içimi dökmeye ihtiyacım başka ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer