Lise hikayem ve sonrası

merhaba, size beni daraltan bir durumu anlatmak ve sizden önerilierinizi almak istiyorum.

19 yaşındayım.

lise dönemine kadar herhangi bir ilişkim olmadı olmasınıda istememiştim.

lisede bir kızla tanıştım daha doğrusu tanıdım hiç konusmadık.

önce merak sonra istekle araştırdım ve iyice hoşuma gitmeye başladı ilk olduğu için hoşuma gidiyordu.

her neyse böyle bir yıl geçirdim. 2 yıl bayağı tutulmuştum ama konusamıyordum sadece 2 kere karşılaşmıştık ve söylediklerine cevap bile verememiştim konuşamadığımı farkettim. kasılıyordum ve çarpıntı oluyordu. bunun üstüne internetin bana çare olacağını düşündüm ve oradan konuştum ve bunu anonim olarak yaptım :( 2 ay gibi bir süre sonra kız tedirgin olmuştum sonra kendime dedim ya napıoyn sen ve sonra beni tanımasını sağladım.

bunu üstüne kızdan sınıf karşısında cok sert bir tepki aldım. ve gene konusamadım. ondan sonra okul hayatım pek iyi geçmedi. şimdiye kadar 1 arkadaşım haricinde ilk defa buraya anlatıyorum derdimi. lise bitti. tam 5 yıldır seviyorum ve kafamı alamıyorum ve almakta istemiyorum. açıkcası ben sevmekten mutluyum yani o beni mutlu ediyor. kendim topladım 300 ün üstünde fotoğrafı var ve sürekli bakarım hep heyecanlanırım sanki gögüsümü parçalamak gelir. sizede olmuştur belki. ama artık üzülmeye başladım çünkü hiç konusmamak bile o kadar kötü kü. birçok arkadaşım deli gibi sarılıyor öpüyorlar. ben öpmeye bile kıyamam. sadece sarılmak isterim. onunla ilgili cinsel bir düşünce bile kurmadım kuramıyorum da kendimi kötü hissediyorum. sorun şu ki artık boşlaştım sanki hiçbirşey yapasım gelmiyor ölmemk için yemek yiyorum. mezun olurken bile salak fotoğrafları çekkildikten sonra bir göz ucuyla baktım kafamı eğip evin yolunu tuttum. diş hekimliği kazandım. ama nasıl kazandım bilmiyorum bile artık bittim gibi geliyor. yorgunum :( ama bırakmak istemiyorum. onuda bırakırsam daha ne mutlu edecek beni. lütfen bir bakın ne yapayım tuhaf mıyım normal mi. bir akıl okumayı öğrense neler çıkar içinden :/
Lise hikayem ve sonrası