sorum bayan arkadaşlara.niyetim seks değil. evde onunla vakit geçirmek istiyorum. bi erkek sizi eve çağırma konusunda ne gibi bir teklif yaparsa onu geri çeviremezsiniz?
Cevabın nedir?
Samimi birşekilde eve davet et onunla evde vakit geçirnenin seni mutlu edeceğini anlat ama anlatmakla kalma bunu hissetsin. Tabi cevabı Görüşüne bağlı,yetiştirilme tarzına bağlı en çokta sana olan güvenine bağlı..
00 Yorumla
Bi kız bi erkeğin evine geliyorsa seks ihtimali olacağınıda biliyordur.
Geliyorsa sekse hazırdır.10 Yorumla
+1 yılkız istemediği sürece hangi teknik denenirse denensin işe yaramayacaktır :)) ama senden hoşlanıyorsa güveni varsa, birlikte yemek yapıp yiyelim mi bi de çay demleriz de gelir bence :))
02 Yorumla- +1 yıl
yavaş yavaş o zaman bak bi yarım saat durmuş, bi dakine bir saat falan durur belki :) yavaş yavaş olursa sana güveni de artar bence :)
+1 yılseks değilse evinde görüşmesen ne olur? evindeki özellik neymiş? ateşle barut bir arada helle yanlız kalmaz! sonuç yine seks değilse bende arap olcam :D
05 Yorumla- +1 yıl
resmen de kızım seni istiyom sende hazırsan gel diye
- +1 yıl
sen ona o gözle bakıyorsan bu kelimeleri sarf edebiliyorsan bizlere o zaman o senin şerefine yakışır o kızda gerizekalı senin gibi birini hak eder!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
+1 yılaçıkça söyle.ve eve gelmeyi kabul ederse asla ve asla o istese bile böyle bir şey yaşama.böyle davranırsan sözünün arkasında durursun ve güven vermiş olursun...
00 Yorumla
+1 yıl20 YorumlaEve çağırmak sakat iştir.Kabul etme olasılığı var ama biraz zor.
00 Yorumla
+1 yılSana kendi ellerimle kahvalti hazirliyacagim de :) Ama oncesinde yemek konusunda marifetli oldugunu anlat, sonra bir gun kahvalti hazirlim mi sana de
00 YorumlaAnnemle tanıştırcam de.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Evde takılalım mı de. Takılası varsa gelir.
00 Yorumla
+1 yılPul kolleksiyonumu gösterecem de
01 Yorumlagel kız bana gidelim demelisin sert bir tavırla
00 YorumlaAcaba evime gelir misiniz aşkım? de.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhastayım, ölüyorum, gel bana çorba yap de.
12 Yorumlabirlikte yemek yapalım mi de bence =)
00 Yorumlahavlu temiz.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kız arkadaşımı eve çağırmak istiyorum uygun bir dille. Nasıl bir telif yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat