Arkadaşlar sahilde kızlarla tanışmanın etkili ve kolay bir yolu var mı ?
Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim :D
Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim :D
başıma geleni anlatıyım :D karşıma oturdu oturdu oturdu en son sıgara yaktıgımda geldi bı sıgara verebılcekmsn ya üşenıyorum sımdı bakkala gıtmeye dedı verdım yanın boş galiba oturabilirmiyim dedi tapulu değil ya otur dedim sustu sustu muhabbet acmaya calıstı yas kac nerden ws en son telefon no istedi vermeyınce kalktı bı tur attı bıdaha oturdu hala vermıcenmı numaranı dıye :D
Numaranı verdin mi peki :D arkadaş başarılı bir atak mı yapmış merak ettim :D
e artık 5 defa gelınce dedım al allahın belası al dıye :D
yüzsüzlük şart demekki :D ben red yemeyi kaldıramam bana ters öyle şeyler :D
5 defa reddettım dusun yanı :D
bende başıma geleni anlatım arkadaşla gece süslendik püslendik sahil kenarına indik kayalara oturduk ordan 2 kişi geldi dediki ya telefonu suya düşürdüm 1 mesaj atabilirmiyim aileme mrk etmesin tabiki dedim verdim teli mesaj atı geri verdi yanlız mesajı yanındaki arkadasına atmış :) öyle tanıştık sonra bşy içmeye davet eti kabl etk yanlş en fazla 3 gün knuşmuşzdr :P
bu takdiği tuttum çok zekice :D
Olim git kızın yanına neyini beğendiysen onu söyle sonra ben ... elini uzat bu kadar.
Mesela "saçların çok güzel yanımdan geçip gitmene müsade edemezdim."Bu arada ben xxxx
bunun türkçesi saçların çok güzel akşam seninle sevişebilirm ben xxxx :D
usta kızın yanına gitme kısmında çok büyük problemlerim var zaten :D
Arkadaşın ilk söylediği doğru. başka bir örnek vereyim, kızın yanına git dövmen ne güzelmiş bende yaptirmak istiyorum sen nerede yaptirdin, de laf lafi açar zaten. Daha sonra başka konuya geçersin, adını sorarsın falan. Birlikte yuzersiniz. ya da yüzmeyi teklif edersin. Öyle işte
Normalde nasıl tanışıyorsan sahilde de öyle tanış, avantajlar var, deniz kenarınde , üzerinde mayodan başka bir şey yok, vücudunla onu etkileyebilirsin
usta bende bu konuda çekingenlik var red yemeyi kaldıramam , arkadaş ortamında falan çok rahatımdır ama bu şekilde bilmiyorum aslında fiziğimde ortalamanın çok üzerinde fitness falan yapıyorum ama işte olmayınca olmuyor :D
İşte erkek olmanın zor tarafı. Ben de çok çekingenim. Ben bu zamana kadar hiç bir kıza açılmadım, çünkü hoşlanmadım, tam tersine kızlar bana açıldı :D ama ben onlardan hoşlanmadığım için arkadaş kalalım dedim, şimdi onlar bana ne gözke bakıyorlar bilmiyorum :D
Çekingenlik var demişsin. Kızlar çekingen erkekleri sevmez. Red yemekten bahsettin, kıza reddedemiycegi bir şey söylersen, reddetmez seni.. şimdi sen bi kıza gitsen, dövmen güzelmiş nerde yaptirdin bende yaptirmak isterim desen, kızın reddedecegini sanmiyorum.. ondan sonra laf lafı açar sohbet başlar.. kıza ilk günden sulanma tabi, reddedebilir ozaman
Cevap
2Cevap
bir konu hakkında yardım isteyebilirsin ya da birşey sorabilirsin :) ama bunları yaparken çok kibar ve güleryüzlü ol
sahile kocaman seni seviyorum yaz kız tam oradayken git konuş tabi mevzuya direkt atlama
önce gözlerini yakala. senden hoş bir etki almışsa işin kolay. yoksa hiç çaba gösterme...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar