+1 yılsıkca rastlanan, neden yaptıkları da tam belli olmayan erkek türüdür. eğer ki evli bir erkek ise bu , aldattıktan sonra nasıl tekrar dönüp karısının yatağına giriyor, yüreği nasıl kaldırıyor böyle birşeyi, bilimez. kendi eşleri ile doğru dürüst vakit geçirmemek için köşe bucak kaçarlarken öte yandan, aldattığı kimse ile gezer, dolaşır.. ya da işte artık her ne isterse onu yapar. fakat hep unuttukları birşey vardır; vakti zamanında asıl birlikte olduğu kimse ile de çok güzel günler geçirmiştir, sevmiştir, güven vermiştir.. tüm bunlar bir süre sonra unutulur. karşılarında duran bu kadını, her ne kadar eskiden sevmişlerse de artık beğenmezler. oysa gözden kaçırdıkları birşey vardır ki, bir erkek; karşısındaki kadına karşı ne kadar ilgisizleşirse kadın o derece bakımsızlaşmaya başlar ve gerçekten de ilgisizlikten bakışları bile donuklaşır, çirkinleşir..
10 Yorumla
Hiç sevmeye çalışma... Bırak istediği ile yatsın..
İhtiyaç diye için birileriyle yatmaya meraklı erkekler, önce bunu sevgilisine kabul ettirmeye çalışır, baktı kabul etmiyor, kabul edene doğru yönelir. Çünkü amaç sevmek değildir.
Herkesle birlikte olan erkek müsfettesi, evleneceği zaman helal süt emmiş, bakire ev kızı aranır durur. Aynı erkek evlendiğinde, evdekine garanti gözüyle bakıp, dışarıya açılır. Aldatmaya devam eder. Evdeki kadının hizmetçiden farkı kalmaz.
Ha aldatan kadında gördüm o ayrı mesele...10 Yorumla
allah allah erkekmiş ne dıyosun sen evladım namus sadece kadına özgü degildir sen elın karılaryla yatacam de bende bunu olgunlukla karşılayım oldu canım yok öyle 3 kuruşa 5 köfte afedersn ama sıktır git ne halın varsa gör ! işte benm byle bı durumda verecegım cevap
00 Yorumla
bence yavaş yavaş soğu sen ondan sevse yatmak için can atmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sana büyükbir nasihat,bundan olmaz.Henüz yaşın genç senin düşüncende sana uygun birini bul.Doğru yoldasın kesinlikle ne pahasına olursa olsun yolundan şaşma.O şahsa gelince bir an önce muhabbetini kesmelisin.Bana sevgi felan deme bu düşüncede birisi böyle sevmez.Zihniyete bak yaşa bak düşünceye bak.Kendi yolundan şaşmadan ilerle,kendin gibi düşünen insanlarla.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevdigim her gune her seye yazik..
+1 yılBırak boşwer ya seven adam kıyamaz ki seni aldatmaya. Onu baska bı kadını öperken öpülürken koklarken düşünebiliyomusun. Sevgilinin bunu düşünmesi lazım seviyosa seni seninde sevginden eminse tek bir göz yaşının dökülmesine bile değmez bu konu. O kadar dürüst olan bir insan zaten yapmaz bunu. Emin ol seni başka yollara çekmek istiyo sevgini kullanarak
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin zaten boyle sevecekse sevmesin ki sevmiyor da zaten
- +1 yıl
Bana eskiden çok sevdiğim kız arkadasım bunu söyledi. Dediği an şok oldum. Aldatabilirsin dedi erkeksin dedi böyledir şöyledir dedi. Dedim nediyosun sen ya. Ertesi gün ayrıldım sırf o lafı yüzünden soğudum oneden. Nedense böyle bir mantık oluşmuş bizim ilişkilerde erkek aldatır erkeğin ihtiyacıdır bla bla bla... Kadınların ihtiyacı yokmu sanki. Şöyle bişey düşün. Kadınsın. ve eşin partnerin neyse seni cinsel yolla tatmin edemiyo. O zaman sen onu aldatsan buda normal. Seninde ihtiycların var çnkü
Soran+1 yılHaklisin... cok dogrusun
Ne demek lan o " ben erkeğim ilişkiye girmesi gerkemiş" ey güzel Allah'ım şu mübarek günde güzel bir laf denirdi de şimdi ona.Sen böylesi biriyle takılıyosan şu an bile,aklından şüphe ederim.Ne kadar normalleşmiş la böyle işler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçıksözlü hiç olmazsa. erkek arkadaşı için giyim tarzını bile değiştiremeyen, özgürlüğümü kısıtlayamazsın diyen kızlar varken, bir kız için yıllarca ilişkiye girmemeyi kabul edemem. ben olsam ayrılırdım ama.
15 Yorumla
Soran+1 yılO baska bu baska yapma nolur her kiz ayni degil ben onun icin her seye katlandim..
Cevap sahibi+1 yılne yaptın bilmiyorum ama ilişkiye girmemenin karşılığı değildir heralde. ondan çok daha büyük fedakarlık yapmasını bekliyorsun bence.
Soran+1 yılSalaksin
Cevap sahibi+1 yılya bir git gerizekalı. aldatır tabi.
Soran+1 yılNe yaptim ki ben ya sevdim aldatilacak neyi hakettim soyler misin
yol ver gitsin kerata ne o hem senden az da olsa bişiler alcak hemde sanki bir sen mi varsın dicek bak bak... seviyosa adam gibi beklicek o kadar...
00 YorumlaSen temiz kalpliliğini asla bozma... seni hakedeni bulacaksın...
05 Yorumla
Soran+1 yılInsallah Allah tum temiz kalplilerin duasini kabul etsin kotuleri de Allah bildigi gibi yapsin
Soran+1 yılAnliyorum cok sagolun
Ahaha o standart erkek lafı emin ol o lafı söylediği kaç kız arkadaşı vardır :D
00 YorumlaCocugun niyeti belli. Ya bekaretinden vazgececeksin ya ondan. Ki ben sana ondan vazgeçmeni öneriyorum. Daha fazla kendin ikaptırmadan ayrıl bence.
00 YorumlaSeni çıkmaza sokmaya çalışıyor... çok sevdiğini biliyor çünkü... dikkat et kullandırma kendini.
10 Yorumlaevlenince tatmin olmazsam ben seni aldatırım de :D kavga çıkar ayrıl. öyle saçma iş olur mu kendini üzmene değecek birisi değil.
00 Yorumla
+1 yılNan biz 29 yaşına geldik öyle demiyoruz. Çöz ipini yol ver gitsin.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ya salla gitsin hala ne uğraşıyorsun ki.
Soran+1 yılAmaci ne peki ?
- +1 yıl
Böyle bir durumda amaç sorgulanmaz. Eğer sorgulamaya geçersen işin içinden çıkamazsın ki herşey mantıksızdır ve paradoxtur. Yol vereceksin onun aklı başına gelecek başkasına yapmayacakaynı şeyi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence o blöf yapmış sana senden istiyor ama sen vermeyince öyle bir yöntem seçmiş sen düşüncenden vazgeçme evlenmeden verme bırak o istediği kadar söylensin hiç birşey yapamaz sana söyleyim
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah bildigi gibi yapsin onu
Cevap sahibi+1 yıldüşündüğün gibi değil her erkek cinsellik ister seviyorsan bu dürtüsünü bastır vaz geçme derim
Soran+1 yılYa zaten daha 18 yasindayim bir seyler yasamistik ama istediginj tam anlamiyla ona veremem o kadar beni istiyorsa evlenmeyi beklesin.Sevdigim icin basit kiz gibi hissettim her telefonda cinselligi katiyor araya seviyor mu kullaniyor mu belli degil
Cevap sahibi+1 yılevlenmek felan istiyor mu peki yoksa sen mi istiyorsun sadece
bu arada yaşadıkça daha fazlasını ister sen onu öyle alıştırmıssın bence
Adam seni aldatcakmış bas tekmeyi gitsin 2. kadın olmak istemiyorsan.. Aldatmasa dahi aldatıyordurda yakalanmıyordur..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldürüstmüş ama karaktersiz. böyle bir çocuğun sana değer vereceğini düşünme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini döv, böyle birinin nesini seviyosun? 2 gün sonra 3. kişiyi istese napacan?
00 Yorumlatekmeyi basacaksın, bu kadar
41 Yorumla- +1 yıl
Afferin nan :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrıl ondan .bahanesi de hemen hazırmış
00 Yorumla
+1 yılilerde yattığı daha değerli olur gibi geliyo
00 YorumlaYol ver giTSin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne