Aldatirim diye acik acik soyleyen sozde sevgilim :'(

18 yasindayiz ikimizde.2 aylik bir iliskimiz var.Konu acti bugun neymis beyfendi erkekmis iliskiye girmesi gerekiyomus bende evlenmeden olmaz dedim tamam sen olmasan bile mutlaka olur bir kac sene sonra diyor baska birileriyle beni aldatacakmis ve bunu acik acik soyluyor.Sonra da iyi bundan sonra sana yalan soyleyecegim dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar sozu dogruymus diyor.Gelin de cildirmayin yaa... napicam ben seviyorum ama cok kizginimşu anaz once agladim tatilimi mahfetti yorum yapin :'(
Güncellemeler
+1 yıl
Canim cok aciyor nasil da kaptirmisim kendimi o bu iliskiye butunuyle cinsellikle bakmis bense askla. Cok safim cooook... Temiz kapli olmak her seyi iyi dusunmek de gerizekalilik insana cok zarar veriyormus cok fenayim bir de bana ben diger erkeklerden farkliyim diyordu :'(
Güncellemeler
+1 yıl
Beni bu duruma getirdi bu yorumlari okuttu ya ...
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi de tamam zorla guzellik olmaz ama neye ihtiyacn olrsa bana soyle son sevglmsn Allah saht diyor bnden haber alamazsn artk dedm hayr alcm diyor bu bast degl diyor konscz snra dyor amaci nedr yaa benden daha konusmami umuyor
Aldatirim diye acik acik soyleyen sozde sevgilim :'(