Bir karakter için isim önerisi

Bir kitap yazmaya başlıyorum konusu Şu an için kafamda kurgulandı uzun zamandır yazmayı düşündüğüm fakat bir türlü cesaret edemediğim konudan emin olamadığım birşeydi. Şimdi başlıyorum yazmaya Allahın izniyle ama en önemli karakter için bir isim bulamadım daha doğrusu aklıma nick gelmiyor. Normla ayşe fatma gibi bir isim olmaması lazım yani bir nick name olacak.. Karamsar kendiyle çok fazla sorunları olan intihara yakın biri. Geceyi ve siyahı karanlığı çok seviyor. sürekli yazılar yazıyor. Kısaca böyle bir karakter. Bana lilith öneri olarak geldi ama lilithin karakterle çok alakasız bir nick name olduğunu düşündüm. siyahı geceyi veya karamsarlığı çağrıştıran bir isim öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Belki buradan yola çıkarak bir isim belirleme şansım olur. Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayı unuttum.güncelleme için kusura bakmayın. Karakterim 22 23 yaşlarında bir kız. Ona göre isim önerisinde bulursanız sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
elysion var aslında uygun olarak ama diğer karakterin adını elisa yaptığım için çok uyumlu olur ikisinin ismi o yüzden vazgeçtim

persephone var

nyks var

amphitrite var

bendis var

moiralar var veya moira

eresbos

anlam olarak bunların hepsini beğendim hepside yunan tanrıçaları vs isimleri

ama yazılışları okunuşları bakımından kararsızım
Güncellemeler
+1 yıl
Son güncellemem kusura bakmaıyn lütfen. İsme karar verdim. daha iyi bir isim bulana kadar şimdilik loss ismini kullanacağım bu karakterde. İlginiz için hepinize teşekkür ederim. birazdan ilk sayfamda yazdığım bir paragrafı yayınlıycam yorum yapıp görüşlerinizi söylerseniz sevinirim.
Bir karakter için isim önerisi