persephone var
nyks var
amphitrite var
bendis var
moiralar var veya moira
eresbos
anlam olarak bunların hepsini beğendim hepside yunan tanrıçaları vs isimleri
ama yazılışları okunuşları bakımından kararsızım
Bayan bir karakter düşünüyorsun anladığım kadarıyla,gece ve karamsarlığı çağrıştıran bir isim aklıma gelmedi ama şu yabancı isimleri tavsiye edebilirim Türk istemiyorsun sanırım :
Malvina,Adolfina,Patricia,Linn,Emilia,Cecilia,Rita...
Sissi olabilir bak sisli misli :p
malvina ve rita iyiymiş :D sissi :d haha sinsi gibi :D
Sinsi biri düşünürsen de Sissi olabilir :D
:D :D teşekkürler malvina ve rita iyiymiş onları bir düşünücem :D
Ben teşekür ederim beğendiğin için :D
Adliye. (yeterince karamsar bence :)))
haha :D güldüm bak tamam isim budur :D :D
yazmaya karar verdim ama büyük ihtimal basım aşaması sıkıntılı sadece 1tane ilerde çocuklarıma göstermek için bastırabilirim. onun dışında 1kaç milyarım yok malesef :D
Cevap
20Cevap
Ella
patrica
omorfia
Aris
Sofia
Yorgo
Eleni
Türkçe istersen Cemal olsun.
Eleni favorim ayrıca
:D yok türkçe pek düşünmüyorum. ella aris güzel anlam olarak ta bakmak lazım tabi ama önerilerin için teşekkür ederim.
rica ederim..
Enteresan bir şekilde Elmalı turta adlı arkadaşla aynı ismi düşünmüşüm.Yabancı isimler aklımdan bile geçmedi.Direk Cemal diyesim geldi.Ayrıca önemli olan karakterse isim çok özel olmasada olur..
karakter önemli tabiki ama şöyle söyliyim 2 kişinin birbirini tanımıyor ve bu yüzden nick name kullanıyorlar internetten sohbet ettiklerini düşün diyim. o yüzden nick namein karakteri anlatması lazım. cemal mi yapsam ne yapsam :D
Güncellemeni şimdi gördüm,çok pardon.O zaman takvim yaprğı misali diyorum ki erkek olursa Cemal kız olursa Cemaliye:D:D
İşin şakası bir kenara Cemal güzel isimdir.Karşılığında kız ismi olarak Derin'i öneriyorum.Adı gbi Derin bir karakter yarat.
derin güzel bak :D ilerde kızım olursa derin ismini koymayı düşünüyordum ama yakın bir arkadaşımın da ismi. ama derin gerçekten güzel ve uygun bir isim. Belki farklı dillere çevrilmiş olarak derini kullanabilirim veya en olmadı direk türkçe :D
Öneri benden tercih senden isimlere karar verdiğinde bilmek isterim.:)
mutlaka yazarım teşekkürler tekrar :D
ümit olabilir mi ? ümit sadece erkek ismi değil, bayanlarda kullanıyor. hem senaryoda isminin anlamınına göre davranması gerektiği,ismine zıt bir yaşam tarzı olduğu gibi bişeyler bile olabilir?
gotika nasıl metalika gibi, lilith konusunda tekrar düşün bence link
Nyks olabilir hem anlamıda uygun gece tanrıcası demek. Onun haricinde ben Thetis cok begenirim ama deniz tanrıcası pek uygun olmazda kulaga hos geliyor.
Renove veya Ronwe ikiside aynı. Şeytanın isimlerinden bir tanesi.
teşekkürler nyks düşündüm ama isim veya nick olarak kitapta sürekli anlatılacak biri olmadığı için zor olur diye düşündüm insanlar niks falan diye okuyacak ve hiç sesli harf falan da yok içinde o yüzden şuanda loss olarak karar verdim sanırım daha uygun birşey bulana kadar loss olarak yazmayı düşünüyorum.
amata..gadreel,manu,mordad,...
teşekkürler
Duygu olsun adı. Çok samimi cevap verdim bunu seç. kitabı satın alma garantisi veriyorum :) valla bak bunu seç lütfen
tamam adını duygu seçiyorum diyip seçmiycem sen adını duygu koydum sanıp alacaksın nasıl? :D
almadan önce bakarım dimi kitabın arkasına içine falan bakalım duygu ismini kaç kere kullanmış onu bile sayarım karpuz değil ya bu içine bakar da alırım. sıkıntı yok ben yine de alırım sen hele bir yaz kitabın ismini de ver bana ben alır DUYGU diye okurum ana karakteri. duygu koy adını da uğraştırma beni alcam kitabını. anlaştık mı?
cıx duygu olmaz ama teşekkürler sen yine de al kitabı olurda birgün çıkartırsam kitabımı ismini söylerim :D
sağol yine de :D
Despair geldi aklıma birden.
herhangi bir anlamı var mı?
güzel isim. teşekkürler bunu değerlendireceğim.
Matiz... Çok düşünen sarhoş.. :D
matiz güzelmiş bak. teşekkürler.
Lavinia olabilir bence
teşekkürler
hadi mathilda olsun :):))
mathilda candır ya :D
dürdane.
merdane.
resmiye.
öpçem.
şukufe.
okşan.
aydilge.
remziye.
selviye.
şefike.
Daha ciddi cevaplar verseydin sevinirdim. Ciddi birşey sordum burada.
türkiyede bu isimlerde binlerce kisi var onların anne babası ciddiye almamısmı yani cok ayıp ya ne güzel isimler iste ...
güzel isimler olabilir. ama karakterimle alakasız isimler.
isimle karakteri bagdastırmaya calısman zaten baslı basına bir alakasızlık ...
ne alaka yaşlı bir teyzeye dilara alara ismi vermek ne kadar uygunsa bu da okadar uygun. Çünkü üstte belirttim isim değil nick name olarak kullanılacak kızın takma adı olacak gerçek isim kullanılmayacak diye.
arka sokakları fazlamı izledin nick name ile karakteri bagdastırıp konusmalardada arkadasları onun adını bilmiyor nick name ile hitap ediyorlar ilginc bir hayal gücün var ...
iyide bu kişinin arkadaşları olacağını yazmadım ki ben. neyse yazacak olan benim ve ben isim değil nick name istiyorum evet hatta yılan hikayesindeki memoli den etkilendim oldu mu? istediğin cevap buysa şimdi gidebilirsin.
sen gidebilirsin hadi kitabını yaz bitir ...
silvia nasıl vampir ismi gibi la D:
silvia anlamına bakarım söyleniş açısından doş ama diğer karakterin adıyla fazla uyumlu gibi bakıcam ama :D
beyin fırtınası olsun o kadar düşündük :D
:D :D ahaha sevgili beyin fırtınası bugün seninle tanışmamızın 5435453. günü :D
ahdsaafajh :D:d:D
şizofrenkarinca ya da isyankar47 olabilir :)
yok şizofrenkarinca benim olmaz :D
kendini anlatmışsın gibi geldi kitabında o yüzden :)
yok kendimi değil ama kendimi ve bir başkasını ama ana karakter kendim değilim :D
cloud
cloudy
salvia
illicit
benden bu kadar
teşekkürler :D
somurtkankız olsun :))
sağol :D
israfil .
Melek ismi olduğu için ve erkeği çağrıştırdığı için uygun olmayabilir. Teşekkürler.
ebruli olsun bence :)
karakterle biraz uyumsuz ama yinede teşekkürler :D
darkdevil olsun :) senin karakter cok karamsar yaw :)
''Kinyas:'' Kin ve yas.
Ve kayra da ekleyelim yanina 😀
Tolga ya da :D
Fatmagül ya da Feriha
sağol :D
clara yaz geç :)
yok olmaz anlamı karakteri yansıtacak çünkü isim olarak değil nickname olarak kullanılacak.
blackdeath
bu daha uygun claraya göre :) teşekkürler :)
Thegirlofthedark thegirlofshadow
yaz-boz ıraz :)
ıraz :D
oldu mu? :D
marquet koy ismi
loss olarak karar verdim yine de teşekkürler.
Stoya olsun
alexis sançez
loser da olabilir
loser yalancı demekti yanılmıyorsam ama karakterle çok alakasız bilmiyorum loss uygun gibi geldi şimdilik. hayrlısı
kaybeden demek
benim aklımda kalan liarmış. kusura bakma yanlış hatırlamışım.
bahtsız bedevi
sağolasın fssadjgkşdf
hades ...
.
Esvet olsun.
ceyda
diren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?