Yaklaşık 6 ay önce tanışmıştık. Hatta ilk zamanlar o benimle çok ilgiliydi. Geri görün ki birbirimize çok bağlanmıştık. Her sabah birbirimize günaydın der, hatta konuşur. Akşamları da yatmadan evvel konuşurduk. Ben ona ilgi ve alakamda hiç kusuru etmedim. Bir sevgiliden öte bir dost gibi bir arkadaş gibi davranırdım ona. Ona hep yol gösterici oldum. Kendisi koç burcudur, sosyal biridir. Tek çocuk ve babası ayrı büyümüştü. Çevresi de geniştir. Onu sıkmadım, giyimine müdahale etmedim, arkadaşlarıyla eğlenmesini sınırlamadım. Ancak tartışmalarımızda sorunumuzu çözmeden telefonunun kapatırdı. Bende çok kızardım. Hatta yüzüme kapatırdı. Çünkü şuçlu ben değildim çoğu tartışmalarımızda, buna rağmen eğer ona kızmışsam da özür dileyen ben olurdum. Çünkü dayanamıyordum kızdığımda onun bazen ağladığını duyduğumda yelkenleri suya indiriyordum. Ancak yapıcı olan ve alttan alıcı alan taraf genelde bendim. Mayıs ayının sonuna doğru mezuniyet balosu vardı kız arkadaşımın. Bende ona kavalyelik yaptım. Çok mutluyduk. Birbirimizin gözlerinin içine bakıyor, şarkı söylüyorduk. Aradan beş gün geçtikten sonra ben telefonla onunla şiddetli bir kavgaya tutuştum. Sonunda bana final sınavı müddetince aramamamı, geldiğimizde ilişkimizi gözden geçirmemizi gerektiğini söyledi. Bende tartışmadan ötürü üzgün olduğumu, böyle bişeye yapmamamız gerektiğini söyledim ama dinlemedi. Geçen 10-15 günlük süre boyunca beni arar konuşur, hatta mesajlaşırdık Aramız düzeldi diye düşünüyordum. Finalleri bittiğinde beni aramamaya başladı. Bunu niçin yaptığını, beni neden üzdüğünü sordum. Çünkü bir yabancı gibi davranıyordu artık. Benden soğuduğunu belki ilgimden çok sıkıldığını, belki şımardığını, son zamanlarda çok tartıştığımızı, yapımızın uyuşmadığını söyledi telefonda. Beni seviyormusun dedim bilmiyorum dedi. Ben seni gördüğümde, elini tutuğunda anlayacağım dedi. Okulu başka bir ilde olduğundan geçici mezuniyet belgesi alması bir ayı bulmuştu. Bu süre içerisinde beni doğru-dürüst hiç aramadı. O eğlenirken, gülerken benim içim yanıyordu. Telefon konuşmalarımızda bile arkadaşlık altı muamele görüyordum. Artık yaptıklarına dayanamadım ayrılmak istediğimi söyledim. O da tamam dedi. Gözünü bile kırpmadı. Bir hafta sonra bana benimde çabamla tekrar deneyelim dedi. Sevgimden hiçbir zaman şüphe etme olur mu sadece değişik bir ruh hali içerisindeydim bu bir aylık sürede böyle davrandım, Özür dilerim dedi. Bu konuşmalar telefonda oldu. O dönünceye kadar çok görüşmedik. Mezuniyet dönüşü ben onu aradım ne zaman buluşalım diye sordum. Oda bana ne buluşması seni sevmiyorum bu kararımı sana daha sonra bildirecektim dedi. Başka birimi var dedim hayır yok dedi. Ama seni istemiyorum dedi. Telefonda söylerken ciddiyetinin farkındaydım. Başımdan aşağı kaynar sular dökldü. Ben onu ümtle beklerken ondan aldığım cevap buydu. Ben onu ne aldattım, ne hakaret ettim neden şiddet uyguladım. Ben çok sevdim delicesine. Kıymadım. Bana 1,5 ay boyunca resmen işkence çektirdi. Sonra bana çekmeseydin dedi. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
İşin ilginç yanı ilk defa senden soğudum dedi. Benden önceki erkek arkadaşlarında böyle bir şey olmamış. Benden bir önceki erkek arkadası buna giyim kusamına karışıyormuş. Evlenmek istiyormuş. En son erkek arkadaşı ben sana güvenmiyorum diye bundan ayrılmış. Daha sonra erkek arkadaşı pişman olup dönmek istediğinde ise kabul etmemiş. Güven konusunda bir problemim hiç olmadı. Gittiği yerleri bana bildirirdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer