Erkekler size soruyorum!!
bir kız var. Size bakıyor sürekli. Sizi kesiyor. Siz ne yaparsınız?
bir kız var. Size bakıyor sürekli. Sizi kesiyor. Siz ne yaparsınız?
başımdan geçen bir olayı anlatayım. üniversitede bazen iki üç sınıf birleşir bazı dersleri anfide yani büyük sınıflarda yapardık. bir derste tanımadığım bi kızın bana baktığını fark ettim. aniden döndüm ve dudaklarımı uzatarak bir öpücük işareti yaptım yani öpücük attım. :D kız hemen kafasını çevirdi bi daha bakmadı. ben de ne yüzsüzmüşüm yaw. :) neden öyle yaptım ? heralde dersin monoton havasından olacak...
hiç belli olmaz devamlı sana bakıyormuş gibi gelebilir ama, genelde kafalarında bi şey olduğunda bi yere takılı kalıyorlar, yani sen bana bakıyor diye zannettiğinde o senin silüetini görmüyor bile düşünmekten, bakıştan bakışa fark var, bi de mesafede önemli !
Cevap
15Cevap
Bizde bir avm merkezinde yemek bölümünde kız bize bakıyor diye gidek konusak dedik.İşin tuhafı arkadaşlarla gittik onlarda benle aynı kanıdaydı.Ne olacak ucunda ölüm yokya a. koyim dedik.Neyse gittik çay istedik o ara çay bahanesiyle konustuk çayı başkası verirken sonra babayı alma duygusu :)) O çayda gelmez zaten a. koyim bırakıp gitsen hepten rezillik direk eller cepte tavana falan bakaraktan bekledik.Sonra topuk.Ama hiçbirsey kaybetmezsin denemek lazım...
Niyeti ne diye düşünür kafamı çeviririm. 10 saniye sonra baktığımda yine bakmaya devam ediyorsa bende onu keserm başım bağlı değilse. Sonuçta insanlık hali, öylece dalmış da olabilir.
kız dediğin biraz nazlı olacak. belli etmeyecek ilgilendiğini. ben böyle bi durumda kalsam o kızdan baştan etkilendiysem de gözümden düşer. "basit kız" der geçer giderim.
gider tanışırdım..ne güzel belli etmiş bir adım atmış bana o zaman adım atma sırası bana gelmiş demek..dikkatimi de cekti demişler ki nazlı olcak belli etmicek..basit düşünceler bunlar..varsa içinde gösterceksin göğsünü gere gere anlayan anlar..
Deminden beri bakışıyoruz benimle bakışmak mı istiyorsun yoksa tanışmak mı ?
eğer bende kesen kızı hoş bulduysam ve de sevgilim yoksa gider tanışırdım...
bende ona bakarım, gülümseyerek başımla selam veririm ve yanına gidiyormuş gibi yapıp bulunduğum mekandan çıkıp giderim.
hoşlandıysam gider konuşurum.hoşlanmadıysam bakmam.çok kesiyosa kaçarım anasını satayım:)
hoşlanabileceğim bir kızsa ona fırsat verir ve iigimi gösteririm...
adamın ilgisi yoksa napsın. her baktığımız gelseydi, ohooo.
ben olsam ağzına iki tane çakarım.
belli üstüne atlarlar kesin. nıhahahha
dikkatimi çekebildiyse bende onu keserim
bir erkek sürekli seni kesse naparsın
ben direk süphelenirim
peki hani kız olduğu için tanısmaya falan utanıyosa, süphelendin ya sen onunla tanısır mydn?
Alnının ortasından vururum onu.
bende bakarım sonra gider meraba derim
Trenmiyim ben yaa
gelsin konusun
kıza yazılırım.
bende ona bakarım
peki o sana bakmasa sen ona bakmaya devam eder msn?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar