2 saattir ağlıyorum veda miyavlaması...

3 aydır apartmanımızda kediler var.1 anne 2 yavrusu. birde dışarıdan gelmiş minnacıcık patişli küçük kızım diye sahiplendiğim nazlı kuzum... o sonradan geldi. ama diğerlerinden daha farklıydı benim için. Yetimdi.diğer yavruların annesinin memesine saldırıyodu öyle benimsemişti o anneyiç.3 aylık oldu sımdı gece gunduz evime alırdım hepsıne yemek verırdık annemle.ama gece evimizde kalmaz apartmanda kalırdı.Çünkü bakımı evde cok zor..her aksam geldıgımde onu kucagıma alıp uyutmak bana cok huzur verıyodu kendı bu kadar sevdıren sempatık bı kedı hayatımda gormedım. Ama apartman sakınlerı rahatsız olmuşlar yarın sabah hepsını goturuyolarmış.. Hiçbişey yaptıkları da yok.. pisletmezler bile pek ortalıgı. ben o kediye tutuldum diyebilirim.evdede bakılmıyo dun gece balknda yatırıyım dedım. tuvaletını yaptı annem gotur dedı ama oda çok seviyo.şu anevde bir matem havası var resmen. sureklı aglıyorum. Nasıl geçer bunun acısı ? videolarımız fotolarımız baktıkca baska kedılerı gordukce ıcım acıyo. o kediyi çok sevmiştim yarın gidiceklermişş.. daha önce böyle bir olay oldumu sizede?
Güncellemeler
+1 yıl
Aldımm evimee sahiplendiim birdahada kimseye vermem herkese çok teşekkür ederim ben onsuz yapamam camakenimde beslicem çok sağolun arkadaşlar moral için :)
2 saattir ağlıyorum veda miyavlaması...