Tamam beni ilgilendirmiyor ama istemsiz olatak asabim bozuluyor sanki bu durumun bana bile zarari var gibi hissediyorum!Bir ben miyim boyle dusunen?
Cevabın nedir?
İsin Acıgı hayatta canta tasımam ama baska ne varsa elinde onuda ona tasıtmam ben tasırım delikanlı adam yanındaki sevgilisine bisey tasıtmaz ama canta olayı baska o cidden kılıbıklıga kacıyor braz kadın cantası almıssın eline sevgilin arkasından kosturuyosun dısardan bakınca epey gülünc duruyor ))
00 Yorumla
Tabi zararı var, kıza çiçek almazsın arkadaşımın sevgilisi alır der, sevgilisinin çantasını taşıyan erkeği görünce de, bak bu çocuğu örnek al bana çantamı taşıtıyorsun diyerek asırlardır sürek gelenek ve görenekleri yıkıp geçer :)
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılkılıbıklık olarak yapmıyosa kız çok yorulmuşsa rahatsızsa ağrısı sızısı varsa çantası ağır gelmeye başlamışsa vs vs taşınabilir de geçici bir süre tabii. hani böyle alışveriş esnasında mesela poşetlerin arasına saklayarak taşısın etrafa belli etmeden :D
00 Yorumla
taşıttım taşıtırım taşıtacağım. hakkaten çok ağır oluyor bazen çantam
08 Yorumla- +1 yıl
Suc sende degil tabi ki!Seni boyle konusturan erkeklerde.Tasittirirmis, tasittiracakmis cok agirmis.Canta neyse de seni tasimak cok kolaydir, baya hafif duruyorsun.
- +1 yıl
Tabi yaninda erkek diye fino gezdirirsen, erkegim dedigin adam da pek bir adam belli uslubundan, uzulmezsin bEd-girl.
- +1 yıl
Her erkegi yanindakilerden sanma, fikrimi degistirdim canta da tasirim, sonucta seni tasiyan erkekler de var onlar ne yapsin.Neyse uzatma fazla canta tasittirdigin adam adamligi bulasmis sana.Son olarak nickin bad-girl degil bed-girl olsun daha bir uyar.
- +1 yıl
Tamam git canta tasitma sirketi kur rahatla da bizde kurtulalim.Manyak misin nesin anlamadim ki!Resim cekerken peynir diyorlar sana degil mi? Neyse daha yazma yorma beni.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
5Cevap
hiç taşımadım ama gerekirse taşırım ne var belki benim çocuğumu taşıcak 9 ay karnında ben çantasını yarım saat taşımışım çokmu ?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. erkegin salakca gorevlerinden birisidir. ozellikle bayanlar tuvaleti onunde o cantayla bekleme kismi ve sana bakan gozler :P
00 Yorumla
+1 yılçok mecbur kalmadıkça çantamı vermem.şuna bile bir zul ile bakıyorsunuz.kimseye müdanam olmaz,sevgilim de olsa.
03 Yorumla- +1 yıl
"Suna bile zul ile bakiyorsunuz" da kadin zihniyetinin isleyisi gizli.
- +1 yıl
evet.kadına dair bişiy taşıyınca feminen görünmek neden bu kadar utanç verici oluyor?
ben babamın çantasını taşıdığımda kendimi hiç maskülen hissetmiyorum mesela. - +1 yıl
Neden kadin ic camasiri giymek utanc verici olsun, cok az farki var erkeginkinden?Neden kadina ait bir sey giymek sizi rencide ediyor?Kadin bu kadar degersiz mi? Vs vs vs Dogasi geregi erkek feminen cagrisimli hareketlerden uzak durmali, kasli bir kadinin itici gelmesi gibi dogal bir sey.
Asla taşıtmam ne çirkin görüntü o öyle yapmayın kızlar kocalarınıza sevgililierinize böyle şeyler :)
12 Yorumla
+1 yılayy ben de kol çantamı vs taşıtmam gerçi fazla olgun adamlar da taşımaz.
00 YorumlaZaruret olmadığı sürece hiç bir kuvvet taşıtamaz bana o çantayı, bir delikanlılığımız var oda dursun bu kenarda :A
15 Yorumla
+1 yılbiraz garip oluyor hele de pembe olunca :D link bunu taşıdığını bir düşünün :D
00 Yorumla
+1 yılben de sinir oluyorum ,gıcık oluyorum pis pis bakıyorum oldu mu şimdi diyorum
00 Yorumlakol çantası değilde okul çantamı taşıtırım şimdi :D
00 Yorumlabende taşıtmam şahsen bazen kadınlar çok abartıyorlar bu kibarlık olaylrını erkeği erkeklikten çıkartıyorlar resmen
00 YorumlaBende sevmiyorum öyle ama çantam bazen ağır oluyor be:)
00 Yorumla
+1 yılBen taşıtmam ama sevgilim bazen zorla elimden alıyor. ::D:D
00 Yorumlaupss bir ara cok taşıttım :( ama rahatsızlıgımdan dolayı :((
00 YorumlaTaşıtmam ..
Hoş olmuyo be ..19 Yorumla- +1 yıl
BEn taşiyim EsiLoM :D
- +1 yıl
Yiii güzeLLiĞiMM yok yok ÇirkiniM benim :*
- +1 yıl
Nan artık öyle güzel demiyorum sana , sonra salça oluyo herkes :D
- +1 yıl
anaaaa ben görmedim dur bakim balıMM :D
- +1 yıl
:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey bir çantayla başlar bir bakmışsın evi üstüne tapulamış sonra.
00 Yorumla
+1 yılelim var şükür, kendi çantamı kendim taşırım .
05 Yorumlataşıyabilir sorun değil ama ben taşıttırmazdım
00 YorumlaYerine göre saygıdır.
00 Yorumla
+1 yılkırostyla
00 YorumlaTasıyacak tabiki :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri