Ornegin:
Benim ellerim cabuk soguk olur, disardaydim eve git cok usume dedi...
Bu yaptigi hareket neye ima ediyor
Benim ellerim cabuk soguk olur, disardaydim eve git cok usume dedi...
Bu yaptigi hareket neye ima ediyor
duygularım çalkantılı karşık nasıl ifade edecegimi bilemiyorum bir yanım bayanlara gıcıkken intikam alma hissi varken bir yanım bayan haklarını savunuyor ve yardımcı olma dürtüsü sarıyor hiç tanımadıgım bayanlarada öyle oluyorum bu erkek seni kandırabilirim aman dikkat et şu tuzak ne olur koru kendini diye uyarıyorum bazı erkeklerin nasıl kandırdıklarını anlatıp uyarıyorum çok saf bayan görünce zarar görmesin istiyorum içimde şeytani hisler devreye girince bayanlardan uzak duruyorum kendimden dahi koruyorum ama aşık oldugum için değil toplumsal sorunlara karşı hassasım ondan çok üzgün bir bayanı mutlu etmek sırf bunları yapabilmek için imkanlarımı güçlendirmek istiyorum sadece bayanlara karşı bunu duymuyorum yaşlılara engelilere işçilere haksızlıga ugrayan öğretmenlere doğasını korumak isteyen kimliksel hak isteyenlere inan özgürlügü isteyen herkese böyle oluyorum sadece bayanlara karşı değil sevgisiz yetişen hemcinsime bile yardımcı olabilmek istiyorum eminim bu aşk değil onu biliyorum
Eminimin ask degil diyorsun ne olabilir ozaman?
Selam naneli ciklet,
Kardeş, sevdiği için düşünür, başından savmak için düşünür, herşey için düşünür.
Biz düşünce mi okuyoruz anam babam. Ne bilelim
düşünüyo işte seni iyi biri
Cevap
16Cevap
Seviyor seni işte sen de biliyorsun yeme bizi..
Not : Kızların çoğu kıymet veren erkeği tercih etmezler sonra gümbürtüye giderler daha sonra buraya gelip anlatırlar erkekler neden böyle diye
Sana zarar gelmesini istemiyor. senden hoslaniyor veya arkadasca seviyor olabilir
düşünse kabahat, düşünmese kabahat sevse kabahat , sevmese sorun
napcaz siz bayanlarla biz :=) acıyın da bize.
işsizdir. işsiz adamdan hayır gelmez haberin olsun akjskfjsd
Isi var.
hayır yani kendini işine vermiyordur anlamında dedim.
hicbisey dusunuyormus GIBI bir hava.
senin elin ususe nolur uusmese nolur.
ilgilenme numarasindan baska birsey degil.
kiz erkek uzerinde ilginc bir etki yarattiysa, ozlediyse, kiskandiysa, seviyorsa, deger veriyosa
çoğul düşünme düz düşün biraz da üşümeyesin diye demiştir
belki oda aynı yerdedir karşılaşma riskinizi en aza indirmeye çalışıyordur :D
sesli güldüm :D
kıskandığı içinde böyle bişey söylemiş olabilir
seni erkenden karşıya göndermemk için ellerine ihtiyacı var dostum 😊
Aşık sana
Ya sen ona aşık mısın
Yes!
Ozaman ne duruyorsunuz belediyenin verdiği yetkiye dayanarak sizi karı koca ilan ediyorum 😀
AŞIKTIR ya da EN KÖTÜSÜ HOŞLANIYORDUR
sana deger verıyo ıste
Yahu samimiyse eğer niye neden ariyosunn
Kendine yakıştırdığı için
Seven düşünür
Üşümeni istemiyor o kadar zor degil anlamak.
Seviyordur belki.
seni seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar